Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Gura 30 ml Walmark

AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Gura 30 ml Walmark

Producător:WALMARK NATURLINE BOUNTY
Cod produs:22297
Preţ: 31,90 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Gura 30 ml Walmark

AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Mare 30 ml Walmark

Spray nazal 100% natural

  • Un tratament benefic și natural pe bază de apa de mare din marea Adriatică, bogat în săruri minerale și oligoelemente, care hidratează și curăță nasul uscat și iritat. Acționează blând și eficient, fiind potrivit pentru utilizarea zilnică.

         Caracteristici:

Funcția mucoasei nazale și respirația normală depind de nivelul de hidratare a mucoasei nazale. Aqua Maris® Classic hidratează și curăță nasul, si în același timp regenerează mucoasa nazală.

Când și cum se folosește spray-ul nazal Aqua Maris® Classic:

-  Pentru a menține igiena nazală zilnică și senzația de confort, pulverizați de 1-2 ori în fiecare nară. Această procedură poate fi repetată de mai multe ori pe zi sau ori de câte ori este necesar.

-  Pentru a trata mucoasa nazală uscată și iritată din cauza schimbării condițiilor climatice (cum ar fi uscăciunea extremă a mucoasei nazale în zone cu aer condiționat,  sau cu poluare, cu schimbări neașteptate ale temperaturii sau a calității aerului (ex. în timpul călătoriilor),  pulverizați de 3 până la 4 ori în fiecare nară sau ori de câte ori este necesar.

Înainte de prima utilizare, scoateți capacul și pulverizati de 2 - 3 ori pentru a elibera aerul din pompă.

Cine poate folosi produsul?

Aqua Maris Classic are un efect blând care susține starea fiziologică a mucoasei nazale și nu are efecte sistemice. Prin urmare, este potrivit pentru toată lumea, inclusiv copii, femei însărcinate și mame care alăptează.

Fără conservanți!

Compozitie:

100 ml soluție conține 30 ml apă de mare. Oligoelementele din soluție joacă un rol important în menținerea funcției mucoasei nazale îmbunătățind funcționarea tractului respirator superior.

Administrare:

- Pentru a menține igiena nazală zilnică și senzația de confort, pulverizați de 1-2 ori în fiecare nară. Această procedură poate fi repetată de mai multe ori pe zi sau ori de câte ori este necesar.

- Pentru a trata mucoasa nazală uscată și iritată din cauza schimbării condițiilor climatice (cum ar fi uscăciunea extremă a mucoasei nazale în zone cu aer condiționat,  sau cu poluare, cu schimbări neașteptate ale temperaturii sau a calității aerului (ex. în timpul călătoriilor),  pulverizați de 3 până la 4 ori în fiecare nară sau ori de câte ori este necesar.

Înainte de prima utilizare, scoateți capacul și pulverizati de 2 - 3 ori pentru a elibera aerul din pompă.

AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Mare 30 ml Walmark.

Spune-ţi opinia despre AQUA MARIS Classic Spray Nazal Apa de Gura 30 ml WalmarkNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse