Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams Vision

Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams Vision

Producător:ADAMS VISION SPRINGMARKT
Cod produs:10978
Preţ: 66,50 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams Vision

Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams Vision

Proprietăţile remineralizante, antimicrobiene şi antiinflamatoare recomandă tratamentul cu cartilaj de rechin pentru îmbunătăţirea sistemului imunitar şi pentru tratarea bolilor degenerative.tratamentul cu cartilaj de rechin reduce efectele traumatismelor musculare şi articulare şi, de aceea, este recomandat mai ales sportivilor care au suferit diverse accidente în timpul competiţiilor. Mai mult, un astfel de tratament este indicat, de asemenea, pentru prevenirea osteoporozei şi pentru creşterea imunităţii generale a organismului.

Cartilajul de rechin, graţie compoziţiei sale, are efecte de stimulare a imunităţii generale a organismului şi de scădere a inflamaţiilor. Blochează dezvoltarea vaselor sanguine de neoformaţie, proces care intervine în evoluţia tumorilor canceroase, bolilor degenerative şi inflamatorii.

Este o sursa naturala de proteine si carbohidrati, contine mineralele necesare (este o sursa bogata in calciu si fosfor si de aceea este recomandat in special femeilor dupa menopauza). Ajuta, de asemenea, la prevenirea modificarilor degenerative si la oprirea neoformatiei nedorite de vase sanguine, care alimenteaza celulele canceroase.

Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams Vision

Cartilajul de rechin poate avea un rol esenţial în menţinerea sănătăţii sistemului osos, datorită compoziţiei bogate în calciu şi fosfor.

Este recomandat în cazurile manifestărilor osteoporozei.

Conform unor studii re alizat in 1983 la Massachusetts Institute of Technology sa demonstrat că în cartilajul de rechin se află substanţe care inhibă dezvoltarea reţelei sangvine ce asigură nutriţia tumorilor, împiedicând astfel proliferarea lor. (ref. ”Rechinii nu se îmbolnăvesc de cancer” de William Lane).

Cartilajul de rechin este în primul rând un adjuvant important în terapia tumorilor maligne deoarece are efect anti-angiogenetic.

Continut:  90 de capsule

Administrare: 3x1 capsule înainte de mesele principale

Compozitie: Cartilaj de rechin 740 mg

Doza zilnică recomandată: 3 capsule.

Spune-ţi opinia despre Carti-Flex Cartilaj de rechin 740mg 90 capsule Adams VisionNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse