Ceai Coada Soricelului 50Gr Cyani

Ceai Coada Soricelului 50Gr Cyani

: 1621 Producător: CYANI
Cod produs: 3437
Pret: 6,90 Lei Fără TVA: 6,90 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Ceai Coada Soricelului 50Gr Cyani

În unele zone se pisa planta, ori numai frunzele ei, se storcea seva pe rana sau taietura, iar cu resturile se legau.
În alte parti, frunzele se pisau, se amestecau cu grasime si asa se puneau, ori se uscau, se sfarâmau si se presara praful.
Frunza pisata si amestecata cu rasina se punea pe buboaie, ca sa le grabeasca coacerea, spargerea si vindecarea.
Tot cu el se tratau petele de pe fata, pecinginea.
Frunzele uscate si sfarâmate se puneau între degetele de la picioare contra oparelilor, iar crude si pisate pe bataturi.
În amestec cu usturoi se faceau cu ele legaturi contra durerilor de masele.
Ceaiul sau decoctul se folosea în multe parti contra bolilor de piept. Ceaiul din vârfurile florale se lua contra tusei uneori în amestec cu cimbru si musetel când se lua si contra astmului.
Se mai faceau bai la dureri de picioare, amestecate cu flori de fân.
Peste tot se întrebuinta pentru bolile aparatului digestiv, dureri de stomac, colici intestinale, diaree.
Pentru bolnavii cu ulcer se fierbeau frunzele de jos nu cele care cresteau în sus pâna scadea apa la jumatate, iar apoi se lua de trei ori pe zi înainte de mesele principale câte o ceasca.

Compozitie chimica:

ulei volatil de culoare albastra, chamazulena, proazulene, cineol, borneol, pinen, limonen, cariofilen, thion-camfen, azulen, achileina, acid achileic, acizi organici, formic, acetic, probionic, valerianic, alcooli: etilic, metilic, taninuri, colina, substante antibiotice.
Actiune farmaceutica:

proprietatile majore ale produsului se datoreaza uleiului volatil si proazulenelor- stomahic, tonic amare, bronhodilatator, antiseptic, expectorant, antiseptic bronhic, inflamatii gastro-intestinale, dezinfectant si calmant gastric si intestinal, hemostatic, stomahic,
antiseptic si calmant al mucoasei anorectale, antispasmodic al cailor biliare, bronhodilatator, diminueaza secretiile gastrice, carminativ, decongestiv hemoroidal analgetic, antihelmitic.
Extern; efect calmant, antiinflamator si dezinfectant, regenereaza tesuturile.
Se poate folosi la urmatoarele afectiuni: abcese, acnee, afectiuni cardiace, afectiunea maduvei spinarii, afectiuni stomacale, afectiuni vasculare, afte, alergie, alopecie, anorexie, arsuri, astm, ateroscleroza, balonari abdominale, bolile aparatului urinar, bronsite,
cancer genital, chisturi ovariene (este bine sa se adauge si frunze de nuc), cistite, colici gastrice, colici hepatice, constipatie, contuzii, degeraturi, dischinezie biliara, dismenoree, dureri menstruale, dureri renale, dureri de stomac, eczeme zemuinde, enterocolite, enurezis, gastrite, fibroame uterine,
fisuri mamelonare, gastrita, gingivita, hemoragie, hemoroizi, hipermenoree, hipertensiune arteriala, infectiile aparatului urinar, inflamatiile aparatului urinar, leucoree, lipsa menstrelor, menopauza, menstruatie neregulata, meteorism, metroanexita, oboseala, osteoporoza, panaritiu, paraziti intestinali, pecingine,
pete pe piele, plagi zemuinde sau infectate chiar purulente, rinite, rino-sinuzite alergice, scabie, stimularea ficatului, stomatita, supuratii externe, tenuri uscate, tulburari circulatorii, tuse, ulcer varicos, ulceratii diverse, ulcer duodenal, vaginite, varice, viermi intestinali, vitiligo (planta proaspata se stoarce pe petele albe si apoi se sta la soare), voma.
Remarcam ca în cazul afectiunilor aparatului ginecologic este una dintre cele mai eficiente plante. Intra în compozitia ceaiurilor: gastric, contra colicilor, hepatic si laxativ antihemoroidal.

Preparare:

o lingurita de planta maruntita se va pune la 250 ml apa clocotita. Se acopere pentru 10 minute apoi se strecoara. Se pot consuma 2 astfel de ceaiuri pe parcursul unei zile.
Extern se va folosi cantitate dubla de planta.
Se poate prepara si tinctura.
O infuzie mai concentrata facuta din 10 g planta la 100 g apa ajuta la eliminarea viermilor intestinali. Ceaiul se bea dimineata pe stomacul gol.
In cura de primavara ajuta la curatarea sangelui.
In tuse si bronsita, in anumite stari nervoase, in boli ale vezicii urinare, ceaiul de coada-soricelului aduce o stare de imbunatatire.
Ceaiul se prepara prin infuzie din 1-2 linguri de planta la 500 g apa.
Se bea in cursul unei zile.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: