Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Ceai Favidetox 50 g Favisan

Ceai Favidetox 50 g Favisan

Producător:FAVISAN
Cod produs:1129
Preţ: 8,50 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Ceai Favidetox 50 g Favisan

Ceai Favidetox 50 g Favisan

Este detoxifiliant, depurativ, diuretic, expectorant, antialergic, desensibilizant.Produsul este un excelent curăţitor al sângelui.

Recomandări: Folosind acest produs veţi elimina excesul de acid uric, colesterol, toxine, tumori etc.

Nu există produs care să aibă o acţiune detoxifiantă mai bine resimţită!

De exemplu, în cazuri de reumatism, chiar şi în cele mai avansate, aduce întotdeauna ameliorare. Şi dacă nu ştiţi ce organ este mai afectat, mai “intoxicat”, faceţi o cură cu acest produs.

Este o componentă importantă în tratamentul acneei, şi descurajează orice dermatoză, eczemă, prurit, erupţie cutanată, indiferent de originea lor.

Este un laxativ uşor, neiritant, care nu dă dependenţă şi, pe neaşteptate, uşurează suferinţa chiar şi acolo unde altă încercare a eşuat, cum se întâmplă, de obicei, în constipaţiile rebele, asociate colitelor.

În caz de rinite alergice, se fac băi de abur, apoi se fac spălături nazale.

Nu mai este o noutate faptul că fiecare organism are un anumit grad de intoxicare, datorat modului de alimentaţie şi de viaţă, în general.

Ceai Favidetox 50 g Favisan

Nu ne referim la o intoxicaţie acută, cu un peşte alterat, cu praf de ouă, cu un medicament sau cu altceva, ci la starea de intoxicare cronică a organismului datorită exceselor, alimentaţiei deficitare în factori de protecţie (antioxidanţi naturali), nefuncţionării corecte a organelor de eliminare.

Toate bolile cronice, inclusiv cancerul, se furişează în atari situaţii.

Trataterea şi vindecarea oricărei maladii presupune adoptarea unei conduite de viaţă având, ca ţintă spre sănătate, dezintoxicarea.

Este o iluzie să-ţi propui să calmezi, să stimulezi şi să reechilibrezi fără a trata cum se cuvine, pe cale naturală, netoxică, intoxicarea însăşi.

FAVIDETOX este utilizat în formula multor scheme de tratament ale bolilor cronice, având, ca origine, stilul greşit de viaţă.

Mod de preparare şi administrare: a) Se opăreşte o linguriţă de produs (sau 1-2 pliculeţe) cu 250 ml apă clocotită; se lasă 20-30 de minute acoperit, apoi se strecoară şi se beau cu înghiţituri rare, între mese, 2-3 căni pe zi.

Prezentare: pungi de 50 g; cutii cu 20 plicuţele a 1,5 g.

Păstrare: la temperatura camerei, în locuri ferite de umiditate excesivă şi de lumina solară directă

Spune-ţi opinia despre Ceai Favidetox 50 g FavisanNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse