Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Ceai Toates Bune Pentru Zambete Lunare BIO 180 dz Sonnentor

Ceai Toates Bune Pentru Zambete Lunare BIO 180 dz Sonnentor

Producător:SONNENTOR
Cod produs:7285
Preţ: 15,80 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Ceai Toates Bune Pentru Zambete Lunare BIO 180 dz Sonnentor

Ceai Toates Bune Pentru Zambete Lunare BIO 180 dz Sonnentor

În grupa de produse „Toate-s Bune”, străvechile remedii, tradiţionalele leacuri şi calităţile terapeutice ale plantelor medicinale, sunt transmise următoarelor generaţii.

Mama natură ne ajută din nou !!!

Şapte sortimente de amestecuri de plante medicinale delicioase - sub denumirea de „Toate-s Bune!” - sunt prezentate în ambalaje cu o ilustraţie superbă. Nu doar un deliciu vizual, această grupă de produse „Toate-s Bune!” vă poartă pe meleagurile remediilor străvechi, tradiţionale, pentru a reaminti importanţa şi calităţile provenite de la Mama Natură. Aceste ceaiuri sunt ambalate în pliculeţe cu filtru dublu pentru a vă oferi savoare deplină prin abundenţa plantelor folosite.

Totodata va prezentam si "Încearca! Toate-s Bune!" - produsul care contine din fiecare cele sapte sortimente minunate, pliculete, astfel aveti la îndemana o varietate pentru orice suferinta cu amestecurile de plante „Toate-s Bune!”magnifice, marca SONNENTOR.

Spune-ţi opinia despre Ceai Toates Bune Pentru Zambete Lunare BIO 180 dz SonnentorNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse