Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Conuri Auriculare Flori de Mar 2 bucati Hovan Cosmetics

Conuri Auriculare Flori de Mar 2 bucati Hovan Cosmetics

Producător:HOVAN COSMETICS
Cod produs:18401
Preţ: 8,30 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Conuri Auriculare Flori de Mar 2 bucati Hovan Cosmetics

Conuri Auriculare Flori de Mar 2 bucati Hovan Cosmetics

Descriere:

Conul auricular HOVAN este un produs naturaligienic,lenta lui ardere produce o actiunecalorica care favorizeaza inmuierea cerii siusureaza expulzarea acesteia.Caldura usoara care se formeaza dupaaprinderea conului penetreaza delicat pana labariera timpanului.Stimuleaza circulatiasanguina, regenereaza respiratia cutanata sicreaza o revitalizare a urechii.Sistemul de autocuratenie al urechii.

Ceara este un amestec de substante produse deglandele celuminoase, in canalul auricular, casã-l apere de agentii externi (praf,insecte,etc.).Natura de fapt a prevãzut ca straturileepidermice ale urechii sã se miste cãtre exterior,de la jumãtatea membranei timpanului.In timpul acestei miscãri, se amestecã cuanumite grãsimi produse in glande, deci lasãurechea sub formã de "cearã". Când acestsistem, "autocurãtenie in ureche" nu functioneazãperfect, se pot forma "dopuri de cearã", dacã nueste scos poate provoca iritatii, poate fi cauzamicsorãrii auzului, mâncãrimi, fluierãturi sipierderea momentanã a echilibrului.In sprijinul folosirii conurilor .

Mai multe persoane incearcã sã elimine "dopul" de cearã cu o curãtenie "excesiva" sau cu metode "violente", curatând canalul auditiv cu sprayuri chimice, interventii normale sau betisoare cu vatã. Aceste metode pot avea rezultate periculoase, pentru cã deseori ceara vine doar impinsã mai in adâncime in canalul auditiv, inchizându-l definitiv si riscând o leziune a membranei timpanului, deschizând asa, o stradã a bacteriilor spre interiorul urechii mijlocii, care pot provoca infectii si supuratii.

Aceasta metoda ar fi fost practicata in Tibetul antic,in China in anticul Egipt,de populatiile columbiene din America si chiar in orasul mitic Atlantida. Mai sunt cei care sustin ca nu doar ajuta la eliberarea urechii de ceara , ci si amelioreaza sinuzita, ajuta la circulatia limfatica si regleaza tensiunea . Este o metoda de prevenire ,simpla si naturala ,care a fost transmisa miraculous din cea mai antica traditie populara ,la dispozitia tuturor celor care doresc o viata mai sanatoasa. Urmarind instructiunile metoda este sigura. Acest con,in afara de stofe cerate,veneau fabricate si din foi de tabac sau de porumb invartite. Si in italia,in trecut conul pentru urechi era foarte raspandit,mai ales la tara in Romagna in Veneto si Sicilia.

Contine:

Materialele folosite pentru relizarea conului HOVAN sunt naturale: bumbac,ceara de palmier,ceara de albine si propolis. Conul HOVAN (inchinat Dr. EDWARD BACH) este realizat cu materii prime naturale: bumbac,ceara de palmier si uleiuri esentiale.

Administrare:

1) Introduceti conul in tãietura centralã a discului de protectie cca. 5 cm. Folosindu-va de un chibrit aprindeti partea superioarã a conului. 

2) Sprijiniti capul pe o suprafatã orizontalã,introducând conul in ureche si sustinându-l in pozitie perpendicularã in timpul tratamentului. Lasa ca flacara sa arda usor pana la circa un cm de discul de protectie. 

3) Când flacãra a consumat conul pânã la discul de protectie, intrerupeti tratamentul si stingeti conul intr-un pahar cu apã. 

Durata tratamentului este de aproximativ 5-7 minute.

Spune-ţi opinia despre Conuri Auriculare Flori de Mar 2 bucati Hovan CosmeticsNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse