Gastrocalm 60 Comprimate 1+1 GRATIS! DaciaPlant PROMOTIE!

Gastrocalm 60 Comprimate 1+1 GRATIS! DaciaPlant PROMOTIE!

: 921 Producător: DACIA PLANT
Cod produs: 6390
Pret: 29,50 Lei Fără TVA: 29,50 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Gastrocalm 60 Comprimate 1+1 GRATIS! DaciaPlant PROMOTIE!

Stomacul este unul dintre organele cele mai expuse greşelilor noastre. De ce? Pentru că uneori nu suntem atenţi la compatibilitatea alimentelor, alteori suntem nervoşi, furioşi şi aceste greşeli se repercutează asupra funcţiei gastrice (stomacale), producând inflamaţie, secreţie crescută de acid gastic şi/sau pepsină, ceea ce conduce la apariţia eroziunilor sau chiar a ulcerelor gastrice (stomacale) şi/sau duodenale. Plantele alese sunt combinate în aşa fel încât să refacă funcţionalitatea şi chiar structura stomacului, duodenului şi esofagului.
 
Gălbenele (Calendula officinalis)
Cunoscută şi sub numele de „filimică”, ea este în prezent una dintre cele mai populare ierburi de leac din Europa. Este apreciată mai ales ca drenor şi protector hepatic, antiinflamator general şi vascular (de unde şi utilizările sale în varice şi tromboflebită). Extern, gălbenelele sunt cunoscute şi ca „plante bune la toate”, ele fiind folosite în tratarea rănilor, varicelor, infecţiilor şi inflamaţiilor la nivelul pielii şi mucoaselor.

Salcâm (Robinia pseudacacia)
Florile de salcâm cu parfum suav, angelic, conţin principii active foarte valoroase: flavonide, ulei volatil, acizii cafeic şi clorogenic, mucilagii cu efecte de „pansament gastric”.

Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)
Creşte în Oltenia, în Sudul Moldovei şi în Banat, fiind adus din îndepărtata Indie şi aclimatizat în ţara noastră cu mii de ani în urmă. Este o plantă care a produs în ultimul deceniu o adevarată revoluţie în industria farmaceutică, datorită efectelor sale curative excepţionale. Lemnul dulce este antialergic, antispastic, expectorant, emolient, antiinflamator, laxativ sau purgativ (în funcţie de doză), antiulceros şi anti-dismenoreic, tonic.

Obligeană (Acorus calamus)
Este numită şi „trestie mirositoare”, deoarece planta are aspectul unei trestii şi o mireasmă inconfundabilă. Obligeana creşte pe malul bălţilor, în mlaştini şi pe locuri inundabile. Atunci când este în stare proaspătă rădăcina sa (care este de altfel partea cu proprietăţi terapeutice) are o aromă foarte agreabilă. A fost adusă acum mii de ani din India şi s-a aclimatizat perfect la noi, devenind plantă spontană în zonele mai calde şi cu multă umiditate. Este folosită încă din Antichitate, fiind apreciată mai ales pentru efectele sale excepţionale asupra sistemului nervos şi asupra psihicului. Medicina modernă i-a confirmat efectele reglatoare ale activităţii nervoase, uşor sedative şi calmante, fiind recomandată pentru surmenaj intelectual, tulburări de memorie, diverse boli organice (ulcer, gastrită, colită) care apar pe fond de stres.

Roiniţă (Melissa officinalis)
Plantă miraculoasă pentru secolul nostru, roiniţa este extrem de valoroasă datorită acţiunii sale de reglare psiho-emoţională, fiind cunoscut faptul că în gastro-duodenite şi ulcer factorul psiho-emoţional joacă un rol decisiv. Planta conţine principii active valoroase: flavonoide, triterpene, uleiuri volatile (dintre care cel rosmarinic îi conferă calităţile reglatoare mentale). Alte efecte benefice ale roiniţei sunt: sedativ, tranchilizant, analgezic, antiinflamator, antispastic, carminativ.

Scorţişor (Cinnamonum cassia)
Denumirea de scortişoară este un derivat grec (kinnamomon) al denumirii indoneziene a plantei (kayu manis – lemn-dulce). Tradiţional, atât indigestia cât şi lipsa poftei de mâncare erau tratate cu scorţişoara. În practica ayurvedică (cea mai veche metodă de vindecare a omului, originară din India), scortişoara este folosită pentru circulaţie şi digestie. Uleiurile esenţiale din scorţişoară inhibă creşterea multor specii de microorganisme (bacterii gram-negative, gram-pozitive, mucegaiuri, dermatofiţi şi fungi.

Zmeur (Rubus idaeus)
Frunzele de zmeur se folosesc pentru calităţile lor antidiareice, astringente, antisecretoare, dezinfectante, tonice, diuretice, sudorifice, răcoritoare.

Actiuni

antispastic, antiseptic, astringent, alcalinizant, reglator al secreţiei de suc gastric
 

Indicatii

gastro-duodenite acute şi/sau cronice, esofagite de reflux, ulcer gastric şi/sau duodenal.
 

Administrare

Adulţi şi copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi câte 1-2 comprimate, administrate înainte de masă.(se pot suge).
Copii cu vârste cuprinse între 7-14 ani: jumătate din doza adultului, după greutate şi vârstă.(se pot suge).
 

Contraindicatii

nu exista contraindicatii absolute dar gravidele, lehuzele şi copiii sub 7 ani trebuie să ceară avizul medicului.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: