Dulcețuri, gemuri și marmelade fără zahăr. Acum se pot prepara cu foarte mare ușurință în propria bucătărie, din toate fructele preferate, cu noul Green Sugar Gelifiant cu Agar-Agar, 100% natural.
Agar-Agar-ul este un produs obținut din alge (fierte, apoi răcite, purificate, apoi uscate), este inodor și incolor și conține calciu, iod, fosfor și fier.
Acesta absoarbe glucoza și previne stocarea în organism a grăsimilor sau a zahărului în exces. Consumul de Agar-agar este recomandat și pentru controlul nivelului de colesterol din sânge, prin prevenirea asimilării grăsimilor.
Recomandări:
Green Sugar Gelifiant cu agar-agar este recomandat în prepararea dulcețurilor, gemurilor, marmeladelor din fructe. Conservarea și depozitarea borcanelor cu preparate se face prin aceeași metodă ca în cazul preparatelor tradiționale.
Este recomandat în dietele de slăbire și poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, în cadrul unei alimentații echilibrate. De asemenea, poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării, precum și introdus în alimentația copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Ingrediente:
Green Sugar (extract Stevia Rebaudiana max 2%, eritritol), Agar.
Fara materii prime modificate genetic. 100% natural!
Valoare energetica: 21,5kcal/100gr.
Mod de utilizare:
Fructele spălate, curățate, tăiate la dimensiunea dorită se pun la fiert împreună cu o lingură zeamă de lămâie si 200ml apă (dacă fructele nu sunt zemoase).
Se fierbe amestecul timp de 10 minute, sau până când fructele ajung la consistența dorită.
Se adaugă gelifiantul peste fructe și se amestecă până la dizolvare (maxim 10 minute).
Se toarnă în borcane curate și se sigilează.
După răcire, se depozitează în mediu uscat la temperatură de maxim 25°C. A se consuma
în maxim 10 zile după desigilare.
Pentru 1 kg de dulceață se folosesc 170 g de GREEN SUGAR GELIFIANT.
Sursa materiilor prime: UE si SUA