Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Sirop cu Extract de Coacaz-Negru si Indulcitori 500 ml Hypericum Plant

Sirop cu Extract de Coacaz-Negru si Indulcitori 500 ml Hypericum Plant

Producător:HYPERICUM IMPEX PLANT
Cod produs:4711
Preţ: 17,40 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Sirop cu Extract de Coacaz-Negru si Indulcitori 500 ml Hypericum Plant

Sirop cu Extract de Coacaz-Negru si Indulcitori 500 ml Hypericum Plant

Proprietati:

- hipoglicemiant, antidiabetic, vitaminizant şi mineralizant al organismului, dezinfectant urinar şi al căilor respiratorii, îmbunătăţirea circulaţiei periferice prin conţinutul de rutozid şi vitamina PP, acţiune antioxidantă datorată antocianilor şi polifenolilor, îmbogăţirea sângelui în calciu şi fier.

Mod de folosire:

Doza medie este de 3-4 linguri pe zi ; doza maximă este de 6 linguri pe zi, dizolvat în apă minerală sau plată, după mesele principale, în cure de 6 săptămâni.

Recomandari:

Siropul de Coacaz- negru cu îndulcitori este indicat în primul rând persoanelor cu glicemia crescută sau celor bolnave de diabet datorită îndulcitorilor noncalorici.

Siropul de Coacăz- negru, datorită conţinutului ridicat de vitamina PP stimulează circulaţia periferică defectuoasă, frecvent întâlnită la diabetici şi care duce la o serie de afecţiuni caracteristice diabeticilor ca: retinopatie diabetică, hipertensiune arterială, asteroscleroză, flebite, arterite.

Siropul de Coacăz- negru reprezintă o sursă importantă de calciu ajutând la formarea oaselor la copii şi menţinerea calciului în limitele normale la adulţi. Conţinutul bogat în fier al coacăzelor negre ajută procesul de formare a globulelor roşii, fiind indicat în tratamentul anemiilor, în convalescenţă. Datorită rutozidului Siropul de Coacăz negru are rol important în prevenirea accidentelor vasculare.

Datorită antocianilor şi polifenolilor, siropul de Coacăz- negru are acţiune antioxidantă, în distrugerea radicalilor liberi, antiinflamatoare şi antialergică, fapt pentru care se utilizează în boli inflamatorii, reumatismale (artrite, artroze), digestive (gastrite, ulcer gastro-duodenal), hepato-biliare, respiratorii (laringite, angină pectorală), în sindromul alergic care însoţeşte astmul bronşic. Siropul de Coacăz -negru măreşte diureza ajutând la eliminarea acidului uric, a calculilor biliari şi ameliorarea nefritelor.
 

Spune-ţi opinia despre Sirop cu Extract de Coacaz-Negru si Indulcitori 500 ml Hypericum PlantNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse