-13% Epuizat SUC ORGANIC DE TAHITIAN NONI 946 ml Gust de Zmeura

SUC ORGANIC DE TAHITIAN NONI 946 ml Gust de Zmeura

: 2163 Producător: ADAMS VISION SPRINGMARKT
Cod produs: 2254
Pret: 97,90 Lei 85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

SUC ORGANIC DE TAHITIAN NONI 946 ml Gust de Zmeura

Supranumit şi "cel mai bun supliment nutritiv recomandat pentru menţinerea excelentă a stării de sănătate", sucul organic de Tahitian Noni (cu aromă naturală) are o concentraţie de 100% din fructul Noni (Morinda Citrifolia), iar cea cu gust de zmeură o concentraţie de 99,6%.

 

Sucul este bogat în antioxidanţi puternici ce contribuie la întărirea sistemului imunitar. Reduce tensiunea, lucrează cu serotonina şi melatonina pentru a regla somnul, temperatura şi stările de nelinişte, creşte energia corpului, acţionează ca un agent antiinflamator şi antihistaminic, uşurează durerile, are proprietăţi antibacteriene, împiedică formarea tumorilor şi stopează evoluţia cancerului. 

Este benefic pentru păr şi piele, contribuie la menţinerea nivelului de colesterol în limite normale, ajută în problemele digestive, creează o adevărată barieră de protecţie împotriva bolilor şi infecţiilor.

 

Se spune că oamenii care consumă în mod regulat suc de Noni se îmbolnăvesc mai greu şi trăiesc mai mult.

De secole, locuitorii din Tahiti au preţuit planta noni ca secretul sănătăţii.
Cercetările şi ştiinţa modernă au început să dezvăluie aceste secrete şi au arătat beneficiile oferite de Băutura TAHITIAN NONITM Juice pentru o viaţă şi un corp sănătos.

  

Testele clinice umane au demonstrat următoarele:

 Băutura Bioactivă
- reduce considerabil numărul radicalilor liberi din organismul uman
- reduce la jumătate defectele ADN ale organismului fumătorilor
- reduce cu 22% colesterolul şi 54% trigliceridele
- conduce la îmbunătăţirea mobilităţii şi reducerea durerilor articulare
- reduce stresul oxidativ şi îmbunătăţeşte sistemul imunitar
- reduce substanţial tensiunea arterială, în special valoarea sistolică
- creşte capacitatea de efort şi ridică nivelul energetic al organismului

  Dr. Neil Solomon medic internist în USA, a realizat un studiu cu ajutorul a peste 200 de medici folosind experienţele a 20.000 de consumatori , în urma căruia a rezultat tabelul de mai jos, care conţine consumul mediu pe zi, dimineaţa şi seara, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de masă.

 

Despre NONI – Morinda Citrifolia

 

Noni este un fruct tropical care creste in salbaticie si care poate fi gasit in China, India, Africa, Asia de sud, Indonezia si nu in ultimul rand in insulele Tahiti, in mijlocul Oceanului Pacific, unde are si cele mai bune conditii de crestere, datorita solului vulcanic si a aerului nepoluat. De la acest copac se pot folosi toate partile componente si anume de la radacina, frunze, fruct, coaja pana la seminte si floare.

Fructul Noni este rodul unui pom, care creste pana la 8 metri inaltime, este de marimea unui cartof si are o structura interioara asemanatoare unei capsuni. Necopt este verde, iar copt este galben. Fructul are miros si gust de cas (branza), de unde ii vine si denumirea, sub care il gasim in nenumarate carti si articole de „copacul de cas”.

Aceasta planta rodeste tot timpul anului, gasindu-se in acelasi timp atat fructe in diverse stadii, cat si flori.

Noni a fost descris prima data de naturistul suedez Carl Linne, in lucrarea „Speciile Plantelor” publicata in 1753. In cultura antica era folosita pentru a prepara vopsea de haine si medicamente.

Desi efectele acestei plante sunt cunoscute de peste mii de ani, in tarile dezvoltate a inceput sa fie studiata, de catre Dr. Ralph Heinicke, abia in anii '50. Primele efecte luate in seama de cercetatori au fost atunci cand ranile soldatilor se vindecau foarte repede, prin tratarea lor cu zeama fructului.

Cercetatorul Ralph Heinicke era concentat pe extragerea unei enzime, numita bromelaina, care avea efecte promitatoare in diverse probleme de sanatate. Desi multa vreme s-a crezut ca efectele benefice in organism erau date de aceasta enzime, abia de cativa ani s-a confirmat ca xeronina este cea care avea rolul esential. Astazi este folosita in industrii precum cea farmaceutica si alimentara. Din reactia care conduce la eliberarea xeroninei, fac parte atat proxeronina, cat si enzima numita proxeroninaza. Organismul creeaza xeronina pe cale enzimatica. Conform teoriei lui Heinicke, proxeronina este mentinuta in organism in ficat, iar din 2 in 2 ore, acesta, la comanda creierului, elibereaza o anumita cantitate de proxeronina ajungand la organe prin fluxul sangvin.

Din faptul ca xeronina poate fi gasita atat in plante, in tesuturi animale, in organismul uman cat si in microorganisme, Heinicke concluzioneaza ca este un alcaloid cu o importanta majora in reglarea metabolismului.

Modul de functionare al acestui alcaloid consta in conectarea lui pe suprafata unor proteine, unde stabilizeaza structura spatiala a acestora, astfel majorand randametul actiunii lor.

 

Despre SISTEMUL ENDOCRIN

 

Multe din functiile organismului sunt controlate de glandele endocrine, care ajuta la mentinerea conlucrarii armonioase dintre diferitele parti ale organismului.

Prin secretarea in sange a unor substante chimice denumite hormoni, ele sunt capabile sa transmita mesaje la organe, stimuland indeplinirea unor functii specifice. Deoarece tori hormonii sunt implicati in metabolism, ei au tendinta de a interactiona intre ei pentru obtinerea rezultatului dorit.

Hormonii sunt mesagerii chimici ai organismului. Ei sunt sintetizati in glande speciale (glande endocrine - grupari de celule) situate in diferite zone din corp si circula prin sange catre celule tinta, unde isi exercita efectul. Hormonii sunt proteine, derivati proteici sau steroizi.

 

Glandele endocrine:

 Glanda Hipofiza (Pituitara)

Este situata in partea inferioara a creierului, protejata de o sa osoasa.

Este principala glanda a organismului. Ea nu numai ca isi produce proprii hormoni, ci influenteaza si secretia hormonala a altor glande, regland-o atunci cand acestea elibereaza o cantitate mai mica sau mai mare fata de cea normala. Hormonii eliberati de aceasta glanda sunt: ADH (controleaza echilibrul hidric); Oxitocina (responsabila de initierea nasterii si secteria lactata); TSH (stimuleaza secretia hormonilor tiroidieni); ACTH (stimuleaza secretia hormonilor din glandele suprarenale); FSH (influenteaza glandele sexuale); LH (influenteaza glandele sexuale); Prolactina (actioneaza direct asupra tesuturilor, fara a stimula alta glanda); Hormonul de crestere al organismului.

 Glanda Tiroida si Paratiroidele

Se gaseste la nivelul gatului, imediat sub laringe. Glanda are 2 lobi care se afla anterior si lateral de trahee. Hormonul eliberat se numeste tiroxina. Acesta este preluat din sange de catre toate celulele corpului, printr-un receptor aflat la suprafata nucleului celular, avand ca efect cresterea cantitatii de energie utilizata de celule, precum si cresterea cantitatii de proteine prelucrate de celule. Desi rolul exact al hormonului in interiorul celulei nu este cunoscut, el este esential pentru viata.

Glanda tiroida contine iod care este vital pentru activitatea sa. Este singura parte din organism care necesita iod si tiroida capteaza foarte eficient tot iodul disponibil din sange.

Paratiroidele sunt 4 glande mici situate in spatele glandei tiroide si produc hormonul paratiroidian (PTH). Ele joaca un rol major in controlul nivelului calciului din organism. Calciul este un mineral vital la formarea oaselor si a dintilor, precum si la buna functionarea muschilor si a celulelor nervoase.

Pancreasul

Este situat transversal in partea superioara a abdomenului, anterior de coloana vertebrala, aorta (artera principla a corpului) si vena cava (vena principla a corpului). Duodenul inconjoara capul pancreasului. Restul pancreasului este constituit din corp si coada, care se intinde mult in stanga coloanei vertebrale.

Hormonul eliberat este insulina si are rolul de a mentine nivelul glucozei din sange in limite normale. Un alt hormon eliberat de Pancreas este denumit glucagon.

 Glandele Suprarenale

Sunt situate imediat deasupra rinichilor, asezate ca niste scufii pe polul superior al fiecarui rinichi. Acestea elibereaza mai multi hormoni cu functii diferite: Adrenalina (pregateste organismul pentru activitati fizice); Nonadrenalina (mentine presiunea arteriala); Aldosteron (regleaza excretia sarii prin rinichi, mentine echilibrul intre sodiu si potasiu); Cortizon (stimuleaza prelucrarea glucozei furnizoare de energie, reduce sinteza grasimilor in organism); Hormonii sexuali (suplimenteaza hormonii sexuali produsi de gonade).

 Gonadele

Acestea sunt ovarele, la femei si testiculele, la barbati si elibereaza doi hormoni sexuali majori denumiti Estrogenii si Progesteronul, care la femei controleaza ciclul menstrual, iar la barbati stimuleaza secretia hormonilor masculini si a spermatozoizilor.

 

Despre SISTEMUL LIMFATIC

 

Reprezinta structurile implicate in circulatia limfei si in apararea organismului impotriva bolilor, ce includ vase limfatice, organe si tesuturi limfoide:

 Vasele si ganglionii limfatici

Sunt un sistem de vase ce transporta fluidele in tot organismul. Acestea realizeaza transportul excesului de lichid, particuleleor straine si a altor materiale de la tesuturile si celulele corpului. De aceea acest sistem este, deci, implicat in vehicularea reziduurilor si a particulelor cu potential daunator. Pentru aceasta conlucreaza indeaproape cu sangele, si in special cu globulele albe (limfocite), care sunt atat de esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.

 Splina

Este situata imediat sub diafragma in partea stanga superioara a abdomenului.

Functia ei principala este de a filtra sangele (indeparteaza celulele sanguine imbatranite sau uzate, celulele anormale, particulele straine din fluxul sanguin, bacteriile dino organism) si de a produce anticorpi.

 Amigdalele

Fac parte dintr-un inel de tesut (inelul Waldeyer), care circumscrie intrarea spre caile aeriene si alimentare. Ele joaca un rol semnificativ in mentinerea apararii organismului impotriva bolilor. Aceasta proprietate este conferita de limfocitele care se gasesc la acest nivel. Amigdalele produc si anticorpi cu rol in apararea impotriva infectiilor locale.

Timusul

Acesta este situat in partea superioara a toracelui, imediat in spatele sternului.

Timusul contine multe din limfocitele (globulele albe) care au un rol important in apararea organismului impotriva imbolnavirilor. Limfocitele T sunt derivate din timus si sunt responsabile cu recunosaterea antigenului si pentru multe din caile prin care organismul il distruge.

 

Despre SISTEMUL NERVOS

 

Sistemul nervos este esential pentru perceptia senzoriala, perceptia durerii si a placerii, controlul miscarilor si reglarea functiilor corpului. Fiind cea mai complexa structura a organismului, este de asemena vitala pentru dezvoltarea limbajului, gandirii si memoriei.

In centrul sau se gasesc creierul, organele de simt (ochi, urechi, muguri gustativi, receptori pentru miros si pipait), nervii si maduva spinarii.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: