Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Sunatoare & Ginseng 30 capsule Medica ProNatura

Sunatoare & Ginseng 30 capsule Medica ProNatura

Producător:PRONATURA MEDICA
Cod produs:9150
Preţ: 11,90 Lei 10,71 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Sunatoare & Ginseng 30 capsule Medica ProNatura

Sunatoare & Ginseng 30 capsule Medica ProNatura


Recomandari:     
Prin potenţarea acţiunii antidepresive a ginsengului cu cea a sunătoarei, produsul este de ajutor în fenomenele depresive Sunatoare si Ginseng care apar în perioadele de dezintoxicare necesare în urma consumului de substanţe dopante, alcool, narcotice ilegale, etc; diminuează intensitatea episoadelor depresive; reface echilibrul şi grăbeşte cicatrizarea mucoasei gastro – duodeno – intestinale; de ajutor în cazul unei vezicule biliare „leneşe”.

Actiune farmacologica:

Antidepresiva, antimicrobiana, antivirala, cicatrizanta, coleretica-colecistokinetica, antiinflamatoare, imunosti-mulatoare, hepatoprotectoare, anxiolitic.
Sunatoarea are in compozitie hipericina - principalul component responsabil de actiunea farmacologica, tanin, derivati flavonici.
Pe langa actiunile clasice: antimicrobiana, coleretica, colecistokinetica, cicatrizanta, s-a evidentiat o foarte buna actiune antidepresiva, actionand ca inhibitor al monoaminoxidazei.

Radacina de ginseng, prin continutul in ginsenozide si prostisol, are un spectru larg de actiuni farmacologice: efecte tonice, de influentare in sens pozitiv a eritropoezei; imunostimulatoare, cu cresterea rezistentei si a capacitatii de aparare a organismului; antiaterosclerotica; hepatoprotectoare; stimulatoare asupra functiilor reproductiva si psihosexuala.
Foarte importante sunt efectele ginsengului la nivel SNC: anxiolitice, de prevenire si combatere a simptomatologiei neurasteniei si distoniei neurovegetative.
Prin potentarea actiunii antidepresive a ginsengului cu cea a sunatorii, produsul poate fi utilizat in combaterea fenomenelor depresive care apar in cursul curelor de dezintoxicare cu substante dopante.

Indicatii:
Stari depresive (simptomatice, reactive, nevrotice), sustinerea tratamentului in cursul curelor de dezintoxicare cu substante ce produc dependenta (alcool, heroina, cocaina etc), colecistite, ulcer gastric si duodenal.
 
Compozitie:     
sunătoare iarba (Hyperici herba) 0,200g/capsula,
rădăcină ginseng rosu (Ginseng radix) 0,050g/capsula.
 
Asocieri:     
Antidepresiv: Passiflora /Memotanalec / Passiflora & Magneziu;
Stimulator biliar: Bilolit / Bilidren; Imunostimulator : Cordiceps + Coenzima Q10; Imunofort / Phyto Imun. Dezalcoolizare: Alcoolstop®; afecţiuni Gastroduodenale: Epigastralgin®.
 
Administrare:     
1cps/zi, seara, înainte de masă, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de 1 lună.
La recomandare medicului curant doza poate fi mărită la 2-3cps/zi.

Precauţii:

Rareori, utilizarea îndelungată poate cauza “hipericism”, fenomen constând în tulburări psihomotorii; eriteme edematoase; fenomene de fotosensibilizare.

Spune-ţi opinia despre Sunatoare & Ginseng 30 capsule Medica ProNaturaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse