Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Ulei de cocos extravirgin 100 gr ZL Manufactura

Ulei de cocos extravirgin 100 gr ZL Manufactura

Producător:ZL MANUFACTURA
Cod produs:24513
Preţ: 16,80 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Ulei de cocos extravirgin 100 gr ZL Manufactura

Ulei de cocos extravirgin 100 gr ZL Manufactura

Uleiul de cocos (Cocos nucifera) este un ulei vegetal care se extrage din nuca de cocos poate fi folosit in multiple aplicatii cosmetice. Obtinut prin presare la rece, nerafinat si neodorizat, pastreaza aroma specifica nucii de cocos fiind bogat in antioxidanti si grasimi saturate. Ideal pentru ingrijirea si intretinerea tenului, parului sau unghiilor. Se poate folosi ca si demachiant natural, masca de par sau ulei hidratant pentru fata si par.

Precautii: Nu se aplica pe rani deschise. A nu se folosi de catre cei care au alergie la nuci si oleaginoase. 

A nu se folosi de cei care au ten acneic. Devine lichid la temperaturi de peste 30 grade.

Mod de utilizare:

- aplicat ca atare pe corp sau ten

- ca si ingredient inclus in diferite compozitii cosmetice

- ca ingredient de baza in preparatele de masaj.

Provenienta: Sri Lanka.

Spune-ţi opinia despre Ulei de cocos extravirgin 100 gr ZL Manufactura



Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun





Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse