Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Ulei de bumbac 30 ml - uz extern Cosmetica Verde

Ulei de bumbac 30 ml - uz extern Cosmetica Verde

Producător:COSMETICA VERDE
Cod produs:10933
Disponibilitate: Epuizat
Preţ: 23,90 Lei 21,51 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -   Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Ulei de bumbac 30 ml - uz extern Cosmetica Verde

ACEST PRODUS NU MAI ESTE DISPONIBIL!

Ulei de bumbac 30 ml - uz extern Cosmetica Verde

Ulei de bumbac – pentru uz extern

Compozitie: 100% ulei vegetal de bumbac
 

DENUMIRE LATINA: Gossypium hirsutum L

FAMILIA: Malvaceae

METODA DE OBTINERE: Prin presarea la rece a samburilor.

AROMA: aproape inodor, miros moale foarte usor.

COMPONENTI DE BAZA: Contine acid miristic, acid palmitic, acid palmitoleic, acid stearic, acid oleic, foarte bogat in acid linoleic (Omega 6) si steroli, acid linolenic, vitamine, minerale.

INDICATII: Recomandat pielii uscate, aspre, crapate si sensibile. Indicat si tenului matur, obosit si flasc. Are proprietati regenerante si antioxidante deosebite. Imbunatateste structura pielii. Hidrateaza, hraneste, regenereaza intensiv, regleaza balanta lipidica. Ajuta la regenerarea structurii celulare. Incetineste procesul de maturizare al pielii. Regleaza metabolismul, creste functiile de protectie ale pielii. Lasa tenul moale si matasos. Util in diverse leziuni, lovituri, intepaturi ale insectelor.

CONTRAINDICATII: intoleranta individuala la uleiul de bumbac. Poate irita pielea, a nu se utiliza de catre persoanele alergice. Comedogen.

METODE DE UTILIZARE: Extern. Poate fi utilizat singur sau în combinaţie cu unul din uleiurile vegetale pentru ingrijirea pielii, corpului, fetei si mainilor, precum si ca ulei baza (in care se dilueaza uleiul esential). Se poate adauga in compozitia produselor cosmetice.

IMBOGATIREA PRODUSELOR COSMETICE: Se poate adauga in compozitia produselor cosmetice: creme hidratante, masti, sampoane, balsamuri, geluri, lotiuni tonice, uleiuri de masaj, uleiuri de corp, sapunuri handmade, geluri de dus, produse pentru si dupa barbierit. Se poate adauga in proportie de 3-10%.

MASAJ: Singur sau ca ulei vegetal de baza care poarta uleiurile esentiale (neroli, musetel, bergamota, patchouli, levantica, portocal, trandafir, ylang-ylang), la 50ml ulei de baza - 1-2 picaturi ulei esential.

MASTI, IMPACHETARI, APLICATII: Uleiul de bumbac in stare pura, in amestec cu alte uleiuri vegetale sau ca ulei de baza. Se aplica pe zona cu probleme un servetel impregnat cu ulei de bumbac singur sau in amestec cu ulei de migdale, avocado, jojoba, germeni de grau de 1-2 ori pe zi pentru 15-30 de minute. O compozitie excelenta pentru o piele obosita, flasca, ridata, cu pete - la 1 lingura de ulei baza se adauga cate 1-2 picaturi uleiuri esentiale de santal sau patchouli si musetel.

LEZIUNI ALE PIELII, INTEPATURI DE INSECTE: Se aplica pe zona cu probleme, se maseaza foarte usor. Se poate aplica o compresa.

CONDITII DE PASTRARE: A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc ferit de caldura si lumina. A se pastra in ambalajul original de culoare inchisa. Dupa deschidere, a se pastra in frigider. A nu se lasa la indemana copiilor. A se citi recomandarile inainte de utilizare.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data de fabricatie indicata pe ambalaj

Cantitate: 30ml

Mod de pastrare: A se pastra recipientul inchis ermetic intr-un loc racoros, ferit de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.

Spune-ţi opinia despre Ulei de bumbac 30 ml - uz extern Cosmetica Verde



Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun





Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse