Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!

Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!

Producător: APISAN FORTE SRL
Cod produs: 18553
Disponibilitate: Epuizat
Preţ: 58,80 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!

Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!

 
Apisan Forte este un supliment nutritiv, apiterapic unicat, preparat prin combinarea stiintifica a componentelor apicole.
 
Acest supliment nutritiv este un produs 100% romanesc.
 
Apisan Forte:
- Ajuta la dezvoltarea organismului copiilor in perioada de crestere;
- Intarzie sau impiedica aparitia precoce a fenomenelor celulare de imbatranire;
- Stimuleaza cresterea imunitatii;
- Stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in perioade critice;
- Combate consecintele subnutritiei, dar si ale alcoolismului cronic;
- Previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglari hormonale;
- Impiedica sau ameliorează evolutia hipertrofiei de prostata;
- Combate constipatia, colita, insuficienta digestiva;
- Indicat în flebite, varice si hemoroizi. 
Fiind un produs steril, poate fi aplicat direct pe rani, grabind procesul de cicatrizare;
- Hepatoprotector si cardioprotector. Continand rutin,este indicat si in terapia bolilor vasculare periferice.
 
Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!

APISAN FORTE supliment nutritiv si puternic energizant

Apiterapia,ca terapie naturala are un istoric multimilenar,dar confirmarea ei  stiintifica dateaza doar de cateva secole. Dintre produsele naturale ale stupului de albine ,mierea este singurul aliment si totodata medicament ;celelalte produse –polenul ,pastura si laptisorul de matca au pe langa rolul redus de nutrienti si efecte terapeutice, iar alte trei produse-ceara , propolisul si veninul de albine – au numai importanta terapeutica, reprezentand factori naturali de terapie. S-a scris mult despre aportul fiecarui component al produselor stupului la starea de sanatate a omului sanatos si bolnav,dar trebuie să fim constienti de faptul ca efectul fiecaruia din acesti factori,luati în parte este greu de definit  si mai ales de cuantificat.

Astazi medicina naturista (mai corect denumita medicina naturala) trebuie sa se bazeze, ca si surata ei mai noua,medicina alopata,pe dovezi stiintifice –calitative si cantitative. Pentru aceasta gandirea noastra trebuie să fie una integratista, holistica si nu ingusta., unicista.

In acest context a fost creat preparatul Apisan Forte,care ca mod de actiune respecta si principiul hipocratic,,primum non nocere”, care in traducere libera ar însemna ,,mai intai sa nu facă rau”.

Daca beneficiile aduse de mierea de albine si de unele dintre produsele stupului de albine ca aliment erau cunoscute de mii de ani din insemnarile celebrilor medici greci Hipocrate si Galien sau ale filozofului latin Caius Plinius,cele referitoare la utilizarea polenului floral sunt achizitii mai noi,datand din ultimele secole ale mileniului abia incheiat.

Surprinzator, in lucrarea ,,Istoria vikingilor” scriitorul suedez Gősta Carlos consemna faptul ca polenul era cunoscut de catre Vikingi si ca in campaniile lor războinice fagurii cu miere  si pastura constituiau cea mai buna rezerva alimentara energizanta, pentru a le potoli ostasilor senzatia de foame, a preveni efectele malnutritiei asupra lor si a-i feri de diverse imbolnaviri .

Mai recent numerosi biochimisti,medici,biologi,botanisti şi–au publicat observatiile lor despre produsele apicole in numeroase volume sau articole cu mare valoare stiintifica .Este cazul cercetatorilor francezi Chauvin R. ,Gonnet M.,Vaché G., ale germanului Schmid S. ,ale suedezilor Lunder R. şi Carlson G. ,ale spaniolului Paret L.R.dar si ale multor autori romani,dintre care amintim aleatoriu pe Măghiraş L.A. , Ialomiteanu M.,Nicolau N., Paunescu Tamara,Mihailescu N.N.,Roman St. sau cele elaborate si publicate de cercetatorii aflati sub egida Societătii,, Apimondia” din Bucuresti .

Daca mierea este alimentul –medicament cel mai cunoscut din apiterapie, facem cateva precizări si in legătura cu polenul floral, care se prezinta ca o pulbere aurie, parfumata. El reprezinta de fapt elementul masculin al florilor din natura, care ,prin itermediul albinelor si cu rolul lor ,,de caraus” este purtat de la o planta aflata in stadiu de inflorescenta,la alta.Fara polen, fara albine şi fara acest mod de fertilizare ar dispărea multe plante din natura .Din fericire pentru apicultura din Romania albina romaneasca este foarte rezistenta la conditiile naturale de viata. Calitatea polenului si a mierii recoltate în Romania corespund standardelor europene.

Prin continutul biochimic bogat mierea ,polenul floral si ceilalti produsi ai stupului de albine reprezinta un complex biologic natural cu valoarea nutritiva, bioenergetica si biostimulatoare ridicata si intr-un raport ideal intre acesti compusi care au o biodisponibilitate specifica fata de organismul uman,astfel  incat stimuleaza functiile vitale ale organismului sanatos sau bolnav.

Compoziţia chimica complexa a produsului Apisan Forte explica atat efectele sale terapeutice ,cat şi rolul sau de factor nutritiv.

Factorii chimici care-i conferă suplimentului nutritiv si energizant Apisan Forte proprietatile de antiinflamator, bacteriostatic,antioxidant si vasculotrofic sunt : 35% aminoacizi esentiali şi neesentiali,acizi nucleici,proteine vegetale; 55 % glucide (zaharoza, fructoza, maltoza şi poliholozide), 2 % lipide (acizi grasi nesaturati si saturati si in special acid linoleic si linolenic),vitamina A si precursorii ei – (carotenoizii), vitamine din complexul B (riboflavina,piridoxina,tiamina, ciancobalamina ) vitamine C,E, K, PP, acid folic,3 % subtante minerale (calciu, cupru, fier, potasiu,seleniu,mangan,zinc,fosfor), enzime (amilază, fosfataza, invertaza, colinesteaza) substante flavonoide si fitosteroli (adevarati hormoni vegetali).

Polenul floral folosit la prepararea Apisanului Forte este recoltat in perioada infloririi maxime a unor plante,iar prepararea sa nu se face prin tratare termica, pentru a se evita diminuarea conţinutului in enzime biologic active. Mierea folosită la prepararea Apisanului Forte este o miere speciala si nu una comerciala. Obtinerea ei se face respectand cat mai mult ciclul de producere a mierii in stare naturala, adică asa cum o produc albinele care trăiesc  in libertate. Aceasta presupune ca mierea să fie recoltata după capacirea fagurilor în totalitate, dupa maturarea ei în faguri, cel puţin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de albine la suprafata mierii, inainte de capacire, ca propolis si o serie de enzime, sa se inglobeze in miere.

Mierea vie folosita la prepararea Apisanului Forte are un continut in vitamine si enzime de pâna la 50 de ori mai mare decat mierea comerciala care este supusa la tratamente termice in vederea imbutelierii. Calitatea mierii si a celorlalte produse apicole folosite, cat si tehnologia de fabricare a Apisanului Forte, a dus la obtinerea unor rezultate notabile ale produsului Apisan Forte – 3 madalii de aur la Saloanele Internationale de Invenţii de la Geneva, Bruxelles şi Bucuresti, la Sectiunea Sanatate. De asemenea, produsul a mai primit o recunoastere din partea inventatorilor din HON KONG prin acordarea unei cupe şi a diplomei pentru Cea mai buna inventie, in anul 2008, la Geneva, la Sectiunea Sanatate. 

Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, desi a fost folosit de un mare numar de oameni sanatosi sau bolnavi, nu a dus decat exceptional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen. Se considera ca prin diluarea şi prin conservarea polenului in mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori neutralizat. Asa se explica faptul ca majoritatea celor dintre cei care au folosit acest preparat nu au prezentat manifestari alergice locale sau generale.

APISANUL FORTE CA SUPLIMENT NATURAL ENERGIZANT

este recomandat cu precadere sportivilor de performanta sau amatori, tinerilor şi adultilor presatori de activităţi fizice si psihice extenuante , dar si copiilor după varsta de 2 ani ( cu precadere in perioadele lor de crestere si dezvoltare deosebita).

Acestor categorii umane le este recomandat cu precadere preparatul Apisan Forte deoarece autorul brevetului a constatat, in cele mai multe cazuri, rolul benefic al acestuia prin acţiunile sale atat curative, cat şi preventive:

-ajuta dezvoltarea organismului copiilor in perioadele lor de crestere,fiind considerat un aliment perfect, complex, o ,,hrana functionala vie”;

-furnizeaza o parte din energia necesara organismului in perioadele de efort fizic sau/ si intelectual deosebit la sportivii de performanţa,la elevi si tineri,

-intarzie aparitia senzatiei de oboseala si de epuizare fizica,contibuind la refacerea energetica dupa eforturi sustinute;

- stimuleaza factorii de imunitate a organismului sportivilor, crescandu-le rezistenta la o serie de infectii virotice sau microbiene.

Este indicat si în perioada de convalescenţa, dupa boli inflamatorii sau infectioase;

-este un bun preparat eubiotic, mentionand echilibrul normal al florei intestinale, iar in cazurile de tranzit intestinal incetinit are un rol laxativ bland;

-prin mierea de albine pe care o contine,preparatul este un aliment hipercaloric; 100g din preparat furnizeaza organismului 200 calorii.Comfirmarea acestei calitati a preparatului care contine o cantitate de miere vine de la alpinistul Edmond Hillary care a declarat ca atunci cand a escaladat muntele Everest efortul sau energetic enorm a fost sustinut in mare masura de consumul de miere de albine;

-  intr-un volum relativ redus,preparatul Apisan Forte contine aproape toate elementele nutritive necesare intretinerii vietii;pe buna dreptate poate fi considerat ,,un aliment perfect” o ,, hrana funcţionala”,asa, cum o denumeste un mare sustinator al terapiilor naturale, Academicianul Doctor în Farmacie Ovidiu Bojor  in lucrarea ,,Fitoterapie traditionala si moderna ” Ed. Fiat Lux,editia a V a ,Buc. 2010 pg 334 . Din datele stiintifice si din experienta indelungata a autorului brevetului Apisan Forte rezulta ca acţiunile lui terapeutice se pot astfel rezuma:

- stimuleaza cresterea imunitătii organismului ,actionand indirect in prevenirea si combaterea multor boli severe ale omului .Asa cum sustin si unii cercetatori oncologi,considera ca este benefic chiar si in boala canceroasa,dar ca terapie complementara;

- combate efectele secundare nedorite ale radioterapiei si chimioterapiei ( greturi, varsaturi,diaree);

- stimuleaza energetic si bioenzimatic activitatea creierului in anumite perioade critice ale evolutiei sale: la copii in perioada de crestere, dar si la tinerii si varstnicii cu suferinte cerebrale acute sau cronice; - reduce si elimina radicalii liberi (oxid ,peroxid,superoxid )rezultati din metabolismul celular general,responsabili de apariţia precoce a procesului de imbatranire a organismului uman. De aceea se considera ca preparatul este un puternic factor antioxidant;

- combate consecintele subnutritiei si ale alcoolismului cronic asupra organsimului. De asemenea bolnavii cu boli severe, dupa administrarea produsului Apisan Forte percep o ameliorare clinica a simtomelor suparatoare,confirmate si de analize medicale;

- previne sau contribuie la inlaturarea unor dereglări hormonale; stimuleaza spermatogeneza si prin aceasta creste fertilitatea;

- impiedica ,intarzie sau amelioreaza evolutia hipertrofiei de prostata;

- mentine troficitatea fanerelor (unghii,par );

- are efect eubiotic,eupeptic si chiar antibacterian asupra florei digestive, combatand constipatia,colita si insuficenta digestiva. Efectul antibacterian se manifesta doar asupra florei microbiene patogene, nu si asupra celei saprofite (nepatogene) din tubul digestiv;

- are usoara si de scurta durata acţiune hipoglicemianta;

- are efecte hipocolesterolemiante si hipolipidemiante, prevenind procesul de ateromatoza si ateroscleroza cerebrala,cardiaca si oculara;

- contribuie la combaterea nevrozelor ,neurasteniei si a starilor depresive

- stimuleaza troficitatea peretilor vasculari ( in special al venelor ) prin continutul bogat al preparatului in rutin;

Contraindicatiile administrarii preparatului Apisan Forte sunt relative si numai rareori absolute:

-nu se administreaza bolnavilor cu diabet zaharat cunoscut sau cu stari prediabetice ( cu tendinta la hiperglicemie);

-nu se administreaza persoanelor cu alergie la polen;

-nu se administreaza bolnavilor cu ulcer gastric sau duodenal in faza lor acuta;

Apisan Forte se comercializeaza in borcane din sticla cu capacitatea de 500,1000 şi 1500 ml. Continutul preparatului are consistenta unei paste de culoare galbena. Borcanul trebuie pastrat la loc uscat ,rece si la  intuneric. Administrarea prepatului este simpla si sigura,iar calitătile sale gustative il fac usor acceptat de consumatorii de toate varstele.

Pentru tonifiera si sanatatea organismului sportivilor se recomanda a se lua cate o lingura de 3 ori pe zi:prima dimineata pe nemancate tinandu-se sub limba pana la dizolvare,pentru a se realiza absorbtia integrala a preparatului ; urmatoarele doua linguri se vor lua dupa masa de pranz si de seara,ca desert,pe toata perioada sustinerii unui efort fizic important ( antrenamente,competitii sportive si in perioadele de refacere dupa efort). 

O lingura reprezinta cantitatea de 35 gr. Pentru administrarea Apisanului Forte se recomanda folosirea lingurilor de lemn sau material plastic,deoarece contactul preparatului cu metalul ii diminueaza efectul terapeutic cu pana la 30% ,efect de care s-a ocupat in timpul vietii sale cunoscutul terapeut naturist Ing.Valeriu Popa,al carui discipol se considera Ing Victor Bogdan.

Preparatul Apisan Forte a intrat pe piata suplimentelor nutritive si energetice naturale ca produs al Societatii Comerciale Apisan Forte S.R.L. din Municipiul Zalau din Judetul Salaj,iar prospectul produsului a fost intocmit cu consultanta de specialitate a d-lui Octavian Popescu doctor în Stiinte Medicale.

Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Spune-ţi opinia despre Apisan Forte 250 gr 100% Natural NOUTATE!Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun

Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse