Dietaroma - Expertii in apifitoterapie inca din 1927

Posted by admin 07.07.2020 0 Comment(s)

Dietaroma este lider pe piața remediilor naturale și se bucură de expertiza dobândită în peste 90 de ani de activitate. Soluțiile terapeutice Dietaroma sunt definite de compoziții 100% naturale și de rezultate vizibile și ameliorante după numai patru zile de terapie.

Povestea Dietaroma Franța a început acum peste 90 de ani cu Louis Sevelinge, doctor în farmacie și botanist. În 1927 acesta începe munca de cercetare în fito-aromaterapie și devine un pionier în descoperirea efectelor benefice ale plantelor asupra organismului uman.

În ani 50 dr. Sevelinge creează la Bourg-de-Thizy laboratoarele Phytaroma – precursoarele Dietaroma din prezent. Pe baza cercetărilor sale, se lansează și prima gamă de produse de fito-aromaterapie. Unele formule s-au bucurat de un succes atât de mare, încât și în ziua de astăzi fac parte din portofoliul activ al companiei franceze.

Observând orientarea spre produse BIO, în 1966 Louis Sevelinge, M. Forestier și fiica sa, Michèle Chirol- Sevelinge lansează o gamă completă de suplimente alimentare și fac din Dietaroma un nume de referință în domeniu.

Începând cu 2013 Dietaroma lansează pe piață o inovație majoră în fitoterapie: gama de fiole cu plante BIO cu CIP (Concentrat Integral de Plante). Această nouă tehnologie brevetată permite utilizarea totumului plantei într-o singură fiolă pentru eficiență maximă.

În cei aproape 100 de ani de activitate Dietaroma a creat suplimente alimentare eficiente și de calitate respectând valorile și angajamentele asumate față de clientul final