-5% DETOXICOLON 480gr DaciaPlant

DETOXICOLON 480gr DaciaPlant

: 1212 Producător: DACIA PLANT
Cod produs: 13514
Pret: 88,90 Lei 84,46 Lei Fără TVA: 84,46 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

DETOXICOLON 480gr DaciaPlant 

DETOXICOLON 480gr Dacia Plant (tratament 1 luna)

Detoxicolon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinală.
Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale completată eficient de mineralul Zeolit în detoxifiere şi eliminarea compuşilor toxici.

Modul de acţiune:
La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali.
Formula complexă de plante ajută la combaterea majorităţii tulburărilor intestinale, având totodată efecte de fluidificare şi eliminare a depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.

Efecte directe ale curei. Acţionând direct asupra intestinelor, DetoxiColon se foloseşte ca adjuvant în: constipaţie, diaree, enterocolite, colite de fermentaţie, colite de putrefacţie, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, meteorism (balonare), diskinezie biliară, parazitoze intestinale, gastrită, reflux gastroesofagian, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, diabet zaharat de tip II, obezitate şi în curele de slăbire. Fibrele alimentare din compoziţia DetoxiColon, consumate sistematic, pot reduce riscul apariţiei cancerului de colon.
Efecte conexe cu detoxifierea. Datorită deblocării pe care o determină în funcţionarea colonului (cale principală de eliminare a toxinelor din corp), utilizarea DetoxiColon-ului este totodată o metodă de prevenire şi/sau ameliorare a unor tulburări cronice ale societăţii civilizate: stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională (stări depresive, anxietate), afecţiuni reumatismale, dureri articulare, psoriazis, afecţiuni ale pielii, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute şi afecţiuni hepatice. Pentru că DetoxiColon absoarbe şi elimină toxinele de la nivel intestinal, este recomandat ca adjuvant în afecţiuni tumorale benigne şi maligne.

Compoziţie:
 Psyllium (Plantago ovata) - 36%, seminţe de in (Linum usitatissimum) – 37%, zeolit (tuf zeolitic mineralizat cu 83,3 zeolit) – 4,5%, aloe (Aloe vera) – extract 0,5%, senna (Cassia angustifolia) – 2%, cruşin (Rhamnus frangula) – 2%, rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 2%, ghimbir (Zingiber officinale) – 1%, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) – 3%, coriandru (Coriandrum sativum) – 2%, anason (Pimpinella anisum) - 2%, fenicul (Foeniculum vulgare) – 2%, chimen (Carum carvi) - 2%, anghinare (Cynara scolymus) – 2%, fructe de afin (Vaccinium myrtillus) – 1%, fructe de merişor (Vaccinium vitis-idaea) – extract 1%.

Mod de administrare:
o cantitate între 1-6 linguriţe de preparat se amestecă cu 250 ml (o cană) de apă, suc de fructe sau iaurt şi se consumă imediat. Este foarte important ca imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml (o cană) de apă. Doza recomandată se poate consuma integral dimineaţa, sau se poate împărţi pe parcursul zilei în două porţii: dimineaţa, înainte de masă, pe stomacul gol şi seara, la 2 ore după masă. Pentru dozarea preparatului se va utiliza linguriţa din interiorul flaconului (1 linguriţă =aproximativ 4g de produs).

Doza recomandată şi mod de administrare:

Adulţi: 2-6 linguriţe pe zi (8-24 grame). Administrarea începe cu 2 linguriţe de preparat pe zi în primele 3 zile ale curei. Se creşte doza apoi gradat, cu câte o linguriţă pe zi, până se ajunge la 6 lingurițe pe zi.
Copii între 12-18 ani: 1-2 lingurițe pe zi (4-8 grame).
În cazul mai rar al persoanelor cu constituţie robustă, şi greutate corporală mare (peste 90 kg) dacă nu apar 2-3 scaune pe zi după prima săptămână de cură, se poate trece la administrarea a maxim 8 lingurițe (48 de grame) de preparat pe zi.
Durata unei cure cu DetoxiColon este de 3 săptămâni (21 de zile).
Pentru obţinerea unor efecte stabile în timp este importantă reluarea acestor cure de 2-4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor.
În cazul problemelor intestinale persistente, precum şi atunci când se doreşte o foarte bună detoxifiere corporală se vor realiza 2-3 cure succesive, cu o pauză de 10 zile între ele. În intervalul de 10 zile dintre două cure succesive cu Detoxicolon, se vor administra zilnic comprimatele naturale Spirulină şi Ganoderma, câte 1 comprimat de 3 ori pe zi (se procură separat). Datorită aportului de minerale şi vitamine, conţinutului ridicat de clorofilă, efectelor de creştere a oxigenării celulare şi stimulare a imunităţii comprimatele pe bază de Spirulină şi Ganoderma continuă procesele de detoxifiere, regenerează organismul şi ajută la refacerea florei intestinale.

DETOXICOLON 480gr DaciaPlant 

În cazul curelor de slăbire se administrează câte 3 linguriţe de preparat de 2 ori pe zi (dimineața și seara), cu 30 de minute înainte de masă. Administrat astfel, DetoxiColon îşi măreşte volumul în stomac, prin hidratarea fibrelor şi generează senzaţia de saţietate. Cel mai bun mod de a proceda pentru o cură de slăbire reuşită este ca seara, după ora 19, să nu se mai consume nimic altceva în afară de lichide. Respectarea indicaţiilor generale de dietă menţionate mai jos se poate dovedi un ajutor important pentru o slăbire rapidă realizată pe o bază sănătoasă şi echilibrată, fără a supune organismul la suprasolicitări.
Recomandare de dietă: în cazul celor ce doresc să obţină un maxim de eficienţă cu Detoxicolon, este bine ca pe întreaga perioadă a curelor, regimul alimentar să fie bazat în proporţie de cca. 80% pe consumul de legume, fructe, cereale integrale, seminţe oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju, etc.) şi uleiuri vegetale naturale obţinute prin presare la rece. În plus, se recomandă evitarea consumului de zahăr şi a dulciurilor rafinate, a băuturilor carbogazoase, cărnii, prăjelilor şi grăsimilor de origine animală, a alcoolului, cafelei şi a ceaiului negru.

ATENŢIE!
Pe perioada administrării produsului, trebuie să se consume minim 2-2,5 litri de apă pe zi. Ingerarea unei cantităţi insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului şi poate conduce la constipaţie. Pulberea nu se consumă ca atare, ci numai amestecată cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar să alunece lent prin esofag în timpul înghițirii (pentru a evita pericolul de înecare).

Reacţii adverse.
Produsul este în general bine tolerat, rareori putând apărea tulburări gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipaţie, diaree), fotosensibilitate şi alergii cutanate. Dacă apar, totuşi, astfel de reacţii neplăcute, se reduce doza administrată până la dispariţia simptomelor.

Precauţii.
Produsul scade absorbţia intestinală a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomandă administrarea acestora cu o oră înaintea ingerării produsului DetoxiColon.

Contraindicaţii:
ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale recente pe intestin, afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), sarcină, alăptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.
Deoarece produsul conţine plante estrogenice, este contraindicat în afecţiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei).
Termen de valabilitate: 12 luni.

7 avantaje ale utilizării DetoxiColon:
1. Are acţiune rapidă şi eficientă - datorită concentraţiei mari de principii active din plantele medicinale.
2. Produce o detoxifiere controlată – se produce fără simptome extreme (nu apare diareea, slăbiciunea excesivă) şi nu deranjează derularea ritmului normal de viaţă.
3. Elimină depunerile aderente de la nivelul intestinului gros(placa de mucoid) - datorită formulei complexe de plante şi zeolit sunt eliminate reziduuri care persistă în colon pentru perioade de timp îndelungate, fiind o veritabilă sursă de autointoxicare a organismului și care nu sunt eliminate în general de laxativele obișnuite.
4. Elimină metalele grele, precum şi radicalii (acizi) liberi, xenoestrogenii, pesticidele şi substanţele chimice nocive acumulate în organism.
5. Reduce incidenţa afecţiunilor cardiovasculare: este bogat în acizi graşi polinesaturaţi din familia omega 3, cu importanţă majoră în funcţionarea sistemului cardio-circulator şi reglarea nivelului lipidelor (grăsimilor) din organism.
6. Reglează procesele de absorbţie şi eliminare intestinală – normalizează tranzitul intestinal concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite.
7. Produs 100% natural, care nu produce dependenţă.

 

 • BIOZHEOLYTH 60 comprimate DaciaPlant

 • BIOZHEOLYTH este un produs natural recomandat pentru curăţarea tractului gastrointestinal şi eliminarea metalelor grele din organism.

  CE SUNT ZEOLIŢII?
  Zeoliţii sunt aluminosilicaţi naturali hidrataţi, cu structură cristalină, care se găsesc în natură sub formă unor depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima dată de chimistul Axel Fredrik Cronstedt în 1756. În natură, zeoliţii s-au format prin depunerea cenuşii vulcanice în lacurile cu apă sarată.

  Cercetările rontgenometrice au arătat că structurile cristaline ale zeoliţilor sunt formate din reţele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral constă în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formează un schelet anionic (cu încărcătură electrică negativă). Datorită structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcină electrică pozitivă (cum ar fi metalele grele) dar şi molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate în aceşti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeoliţilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorită includerii lor în această reţea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o dată cu traversarea tubului digestiv, reuşeşte să cureţe pereţii intestinali, ajutând la eliminarea lor. Zeoliţii au extrem de multe aplicaţii practice în: cosmetică, medicină, inginerie nucleară, petrochimie, agricultură, separarea metalelor grele, dedurizarea şi purificarea apei.

  Contribuie la:

  - detoxifierea tractului gastrointestinal
  - eliminarea metalelor grele din organism
  - încetinirea tranzitului intestinal
  - normalizarea acidităţii gastrice.

  Contraindicatii:

  Alergie la zeolit.

Administrare:
 • Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
  Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
  Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

  Comprimatele se înghit cu apă. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

DETOXICOLON 480gr  DaciaPlant .

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: