Epuizat GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

: 1921 Producător: ANDARI PLANT
Cod produs: 11334
Pret: 279,00 Lei Fără TVA: 279,00 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

G132 si figureaza ca cea mai complexa formula de antioxidanti din Japonia pentru piata Balkanica si europeana. Produsul este înregistrat în România, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Slovenia şi Italia.

Germaniul în forma organică este considerat acum una dintre cele mai mari descoperiri în tratamentul afecţiunilor maligne.

Sursele naturale de germaniu sunt:

- Ciuperca Reishi (800 - 2000 ppm)
- Ceapa albă (800 ppm)
- Ginseng (700 ppm)
- Aloe (70 ppm) şi altele

Cum acţionează Ge132:

Este considerat drept cel mai puternic antioxidant natural. Radicalul liber este orice atom (moleculă) ce are pe ultimul strat un electron neîmperecheat. Antioxidanţii sunt substanţe care preiau de la radicalii liberi electronul pe care aceştia îl au în plus. În stare de stres se eliberează o cantitate mare de radicali liberi, care trec în mod liber prin membranele celulare şi ajung la nucleu, unde cauzează mari prejudicii celulei, iniţiind diviziunea ei necontrolată, adică apariţia unei tumori maligne. Procesul de diviziune necontrolată apare datorită concentraţiei de oxigen în nucleul celulei.

Dr. Otto Warburg a stabilit că celulele canceroase nu pot metaboliza oxigenul, adică se dezvoltă numai în condiţii anaerobe (fără prezenţa oxigenului). Acest savant german, laureat al Premiului Nobel, confirmă prin descoperirea sa ideea că radicalii liberi care se combină cu oxigenul din nucleele celulelor cauzează în mod direct dezvoltarea carcinoamelor.

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

Ge132 are în structura sa trei atomi de oxigen, ceea ce îl face extrem de eficient pentru preluarea electronului radicalului liber, cu care se leagă de radicalul liber şi pe care îl elimină din organism prin urinî - adicî este un antioxidant. Astfel, la 20-30 de ore dupî administrare, o mare parte din Ge132 se află în urină, ceea ce exclude efectele secundare. Ge132 măreşte eficienţa oxigenului la nivel celular, inhibând astfel numeroase procese cronice, cum ar fi:

insuficienţa cardiacă
angina pectorală
hipertensiunea
apoplexia
diabetul
astmul
boala Parkinson
scleroza cerebrală
epilepsia
boli oculare (glaucom, cataractă, inflamarea retinei ochiului şi a nervului optic) şi altele. artrita reumatoidă

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

MECANISMELE DE ACŢIUNE A GERMANIULUI
Stimularea sistemul imunitar

1. Induce şi mareşte producţia de interferon endogen;
2. Stimulează producerea de celule natural ucigaşe NK;
3. Stimulează acţiunea macrofagelelor;
4. Stimulează actiunea limfocitelor.

Duce la creşterea considerabilă a ratei de folosire a oxigenului din sânge (în special la celulele cancerigene anaerobe)
1. Ge 132 are 3 atomi liberi de oxigen.
2. Stimularea citocromului Р-450 în sistemul de oxidare

Revitalizarea celulelor şi rectificarea genelor
1. Stabilizează genele labile şi ajută la rectificarea lor;
2. Activează receptorii citoplasmici, care stimulează creşterea celulelor prin revitalizarea proteinei procariotelor РКР2q.
3. Conţinutul de Ge în celule scade şi poate fi refăcut prin administrare de Ge132.

Este cunoscut faptul că perioada de viaţă şi starea de sănătate a omului modern, pe lângă moştenirea genetică, în cea mai mare măsură sunt determinate de calitatea alimentaţiei, caracteristicile mediului ecologic în care trăieşte, precum şi ritmul de viaţă, care deseori este suprasolicitat datorită unor obiceiuri proaste şi nesănătoase. Nimic din cele prezentate nu este în favoarea sănătăţii. Dimpotrivă. în ultimul secol, prin ’’dezvoltarea civilizaţiei’’ viaţa omului modern, s-a schimbat drastic, mai ales structura alimentaţiei, şi prin aceasta s-a schimbat semnificativ şi situaţia mortalităţii. Utilizarea masivă de mari cantităţi de “hrană industrială“ (hrană cu conţinut mare de erbicide, pesticide, antibiotice, hormoni, pe lângă acizii graşi suprasaturaţi, colesterol, zaharuri, şi alimente rafinate) şi consumul redus de nutrienţi necesari, duce la schimbări patologice în funcţionarea organelor, astfel distrugându-se armonia interioară a organismului şi favorizând îmbolnăvirea. Este tot mai mare numărul de oameni supraponderali, şi ceea ce este mai îngrijorător, este în continuă creştere şi numărul de copii supraponderali. Prin urmare diabetul s-a extins la nivel de epidemie. Dizarmonia apărută ca urmare a stilului de viaţă caracterizează de asemenea un suficit oxidativ foarte ridicat şi un deficit foarte ridicat de antioxidanţi.

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

Această situaţie este dovedită de numeroase cercetări, care confirmă că la marea majoritate a oamenilor există un deficit constant de nutrienţi de bază: microelemente, vitamine, acizi graşi nesaturaţi... Este tot mai mare numărul de oameni care suferă de boli ischemice ale inimii şi creierului, una din cele mai răspândite cauze de mortalitate la omul modern, este enormă răspândirea bolilor maligne (în primul rând cancerul la plămâni – ca urmare a fumatului, este tot mai crescut numărul de îmbolnăviri de cancer gastrointestinal, ca urmare a unei alimentaţii greşite şi nesănătoase, ceea ce bineînţeles duce la numeroase cazuri de moarte prematură. Se pune întrebarea: Ce trebuie făcut să preîntâmpinăm toate acestea? Singurul răspuns corect este următorul: Completarea alimentaţiei cu nutrienţi esenţiali şi schimbarea modului de viaţă, singura măsură corectă şi etiologic justificată, măsură preventivă înainte de toate, şi modalitate eficace de corectare a bolilor provocate de dezvoltarea civilizaţiei.

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

Rolul complexului GE 132 ca supliment biologic activ (supliment dietetic) în biocorectarea îmbolnăvirilor omului modern

Multe rezultate ştiinţifice despre mecanismul de acţiune preventiv-terapeutică a micronutrienţilor complexului GE 132 sunt o dovadă incontestabilă a contribuţiei importante a acestuia la procesele metabolice atât în cazul unui organism sănătos cât şi la un organism bolnav. Aceleaşi rezultate confirmă că acţiunea acestuia are mai multe nivele şi puncte de acţiune preventiv-terapeutică. în aceasta constă de fapt diferenţa dintre suplimentele biologic active şi cele sintetice din preparatele farmacologice care au o acţiune foarte îngustă şi direcţionată, de multe ori cu numeroase contraindicaţii. Să enumerăm câteva nivele principale ale acţiunii biologice a complexului GE 132, ca supliment biologic activ, respectiv supliment dietetic:

1.  Acţiune specifică, respectiv reglarea reacţiilor biochimice şi a funcţiilor fiziologice caracteristice pentru complexul GE 132, care se referă înainte de toate la acţiunea de alimentare a celulelor cu oxigen şi energie;

2.  Acţiune nespecifică, participă activ la reglarea unui spectru larg de alte reacţii biochimice şi funcţii fiziologice în paralel cu respectarea principiului de viaţă sănătoasă şi alţi factori regulativi;

3.  Acţiune fiziologică, respectiv reglarea reacţiilor biochimice şi funcţiilor fiziologice în condiţiile funcţionării normale a organismului (acţiunea acestuia foarte intensivă şi imunostimulativă), dar şi reglare funcţiilor biochimice şi fiziologice dereglate, în condiţiile unui stres intensificat sa unei boli;

4.  Acţiune sinergetică, respectiv acţiune simultană – interacţiunea tuturor componentelor sale biologic active şi atingerea efectului fiziologic dorit, complexul GE 132 care are, spre deosebire de medicamentele oficiale, şi mulţi alţi nutrienţi cu acţiune punctuală. Este important să specificăm că dacă multe medicamente ale medicinei oficiale au deseori multe contraindicaţii, complexul GE 132 aproape că nu are, (nu se recomandă doar femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, şi persoanelor care fac dializă) întrucât fiziologia acţiunii sale şi efectele terapeutice se realizează prin mecanisme fiziologice. Complexele sunt întotdeauna de preferat, pentru că prin administrarea mai multor componente deodată se întăreşte acţiunea şi eficacitatea fiecăruia în parte. Este, printre altele, una din caracteristicile esenţiale care recomandă acest produs. ’’Hrana ta să-ţi fie leac, iar leacul să-ţi fie hrana’’ scria demult Hipocrate. Din păcate, cu toţii ştim că o alimentaţi adecvată şi raţională este deocamdată un ideal aproape de nerealizat pentru majoritatea oamenilor, pentru că peste tot a pus stăpânire hrana industrială (alimente rafinate moarte, fără minerale, microelemente, acizi graşi nesaturaţi), însoţită tot mai des, în diferite forme conservate de potenţiale boli). Oamenii care se ocupă serios de această ştiinţă şi care înţeleg această problemă ştiu şi recomandă o metodă eficace de rezolvare a acestei probleme şi calea cea mai rapidă de ieşire din acea situaţie, respectiv prin includerea suplimentelor biologic active în alimentaţie. Unul din SBA cele mai eficace este chiar complexul GE 132 despre care discutăm. De eficacitatea acestuia s-au convins mulţi, şi printre ei se află şi subsemnatul.

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant

• încetinesc îmbătrânirea
• scad nivelul colesterolului
• reduc riscul de arterioscleroză
• protejează împotriva infarctului şi comoţiei cerebrale
• micşorează riscul apariţiei cancerului
• ajută la oprirea creşterii tumorilor
• ajută la detoxifierea ţesuturilor cancerigene
• încetinesc avansarea bolii Alzheimer
• protejează ochii împotriva procesului de moarte a maculei
• ajută în apărarea împotriva efectelor dăunătoare ale fumatului şi fumului de ţigară
• oferă protecţie împotriva bolilor pulmonare cronice cum sunt astmul, bronşita şi emfizemul pulmonar
• oferă protecţie împotriva factorilor poluatori.

Rol :

1. imunostimulativă

Stimulează formarea de celule de apărare şi în acest mod întăreşte răspunsul sistemului imunitar. Dacă organismul nu are destul celule de apărare care sunt răspunzătoare pentru eliminarea bacteriilor, viruşilor, celulelor devenite maligne, sunt şanse mai mari să se dezvolte boala, prin acţiunea uleiului de ficat de rechin împreună cu restul de componente din complexul GE132 se împiedică dezvoltarea bolii ;

2. anticancerigenă

împiedică dezvoltarea vaselor sanguine în ţesuturile canceroase (acţiunea în paralel cu cea a extractului de ceai verde împiedică formarea de urochinază, precum şi extractul de cartilaj de rechin care, de asemenea, contribuie la întârzierea dezvoltării vaselor sanguine în ţesuturile canceroase). Pentru ca orice ţesut să se dezvolte, este necesar ca acesta să fie alimentat cu oxigen şi materii hrănitoare. Dacă se împiedică dezvoltarea de vase sanguine, ţesuturile canceroase nu se mai dezvoltă fără materiile hrănitoare necesare;

3. antioxidantă

Neutralizează acţiunea radicalilor liberi, reduce deteriorările celulelor după acţiunea dăunătoare a diferitelor tipuri de iradieri, metalelor grele...

4. măreşte nivelul energetic

Conţine componente care reacţionează cu apa şi elimină oxigen, care este combustibilul principal din celule. Uleiul de ficat de rechin asigură o mai bună aprovizionare a celulelor cu oxigen, iar alimentarea celulelor şi ţesuturilor cu oxigen, permite desfăşurarea normală a tuturor funcţiilor vitale ale organismului;

5. anticoagulantă

Datorită prezenţei de acizi graşi omega-3 se diminuează alipirea de celule de sânge şi formarea de cheaguri, contribuind astfel în mod serios la diminuarea terapiei anticoagulante cu medicamente oficiale.

GE132 Antioxidant Puternic 60 Capsule Andari Plant.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: