HemoTreat H Tratament Pentru Hemoroizi Interni si Externi Unguent 25 ml Global Treat

HemoTreat H Tratament Pentru Hemoroizi Interni si Externi Unguent 25 ml Global Treat

: 2175 Producător: GLOBAL TREAT
Cod produs: 23844
Pret: 56,60 Lei Fără TVA: 56,60 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

HemoTreat H Tratament Pentru Hemoroizi Interni si Externi Unguent 25 ml Global Treat

Se vinde în Europa și Statele Unite

O viață mai bună depinde de noi!

Recâștigă-ți încrederea utilizând unguentul HemoTreat H pentru tratarea hemoroizilor interni și externi!

Viața merită trăită din plin, fără a te lăsa afectat de stresul și disconfortul vieții de zi cu zi. Din păcate, hemoroizii atât interni, cât și externi reprezintă un factor determinant al unei stări fizice precare. De asemenea, disconfortul și durerea creată nu te vor lăsa sa te bucuri de nici măcar o zi din viața ta. Suntem convinși că oricine merită să își petreacă fiecare zi plin de optimism, dar și de sănătate atât fizică, cât și psihică.

Adulții sunt ce mai predispuși să dezvolte hemoroizi interni și externi datorită faptului că activitățile de zi cu zi reprezintă multe dintre cauzele acestei afecțiuni. Statistic, aproximativ 50% din populație au dezvoltat hemoroizi, iar aceasta valoare reprezintă doar numărul celor care s-au prezentat la medic!

Dorința noastră este să vă oferim șansa de a petrece timpul așa cum vă doriți, să savurați ce tip de alimente și mâncare vă plac, să puteți practica orice tip de sport doriți, să evitați orice intervenție chirurgicală sau tratament invaziv! Unguentul HemoTreat H pentru tratarea hemoroizilor interni și externi reprezintă cea mai bună soluție pentru dumneavoastră! De ce? Pentru că, datorită ingredientelor conținute,  tratează și ajută la prevenția unei afecțiuni hemoroidale oferindu-vă rezultate pe termen lung și vizibile încă de la prima utilizare!

Hemoroizii fac parte din anatomia omului!

Știți că până și obișnuitele dumneavoastră activități de zi cu zi, pot avea ca rezultat apariția hemoroizilor interni, dar și externi?

Începând de la conducerea prelungită a autovehiculului dumneavoastră și trăirea unei vieți pasive care include statul pe scaun excesiv, până la viața dinamică. Cu siguranță printre cei afectați de hemoroizi interni sau externi se află și persoane care practică sport, de aceea este bine de știut că până și ridicarea greutăților duce la apariția acestei afecțiuni. Totodată, deși sarcina reprezintă cel mai frumos moment din viața unei persoane de sex feminin, ea aduce și dezavantaje printre care și apariția hemoroizilor datorită presiunii și greutății exercitate pe partea inferioară a corpului.

Pe lângă disconfortul fizic și stresul psihic pe care aceștia îl formează, va trebui sa se pună în aplicare și un regim strict. Astfel,  hemoroizii pun numeroase restricții precum :

  • glutenul care se află din abundență în făinoase (ca de exemplu: pâinea);
  • alimentele și mâncărurile iuți;
  • alcoolul reprezentat mai ales de băuturile spirtoase.

Cu siguranță vă întrebați ce sunt hemoroizii. Hemoroizii, atât cei interni, cât și cei externi reprezintă vene dilatate din cauza presiunii și greutății exercitate pe zona anusului!

Hemoroizii interni reprezintă cel mai des întâlnit tip de hemoroizi, apăruți mai ales în urma sporturilor. Ei sunt inițial asimptomatici, durerea lipsind cu desăvârșire! În momentul in care aceștia avansează, apar sângerări uneori chiar foarte puternice și dureri!

Hemoroizii externi sunt cei mai dureroși, dar totodată sângerările reprezinta un alt simptom, ca și în cazul celor interni.

Hemoroizii sunt o afecțiune gravă, marea majoritate a oamenilor suferinzi de această boală cred că este una ușoară și întârzie cu mult tratarea acestora, ceea ce duce la agravarea simptomelor! Dacă nu sunt tratați la timp duc la arsuri, mâncărimi, sângerări și dureri insuportabile! În timp, datorită presiunii aceștia se sparg și formează cheaguri de sânge, fiind cel mai grav stadiu.

Substanțele active combinate într-o rețetă inovatoare acționează doar local, asupra țesutului și a vaselor sanguine afectate, fără efecte adverse.

Viața revine la normal! Îngrijirea hemoroizilor fără intervenție chirurgicală este provocarea noastră.

HemoTreat H, unguent garantat 100% pentru sănătatea ta.

Produs neinvaziv, discret și ușor de folosit.

Cu siguranță în încercarea de a trata această afecțiune care crează un mare disconfort, ați încercat o multitudine de tratamente, însă fără rezultat. HemoTreat H vă oferă siguranța reușitei prin simpla utilizare a unguentului, care vă ajuta să scăpați total de durere, de sângerare sau de starea de nesiguranță pe care ați avut-o până în momentul utilizării acestuia.

Imediat ce este aplicat crează o stare de răcorire, însoțită de o ușoară amorțeala, diminuarea durerii până la dispariție în cazul în care aceasta nu este foarte agresiva. Dispare și senzația de mâncărime.

Cumpără unguentul HemoTreat H și tratează hemoroizii fără efecte adverse sau proceduri invazive!

Studiu cercetare / testare clinică realizat de Universitatea „Dunărea de Jos” Galați, Facultatea de Medicină în colaborare cu Centrul Medical Irina

Concluziile Studiului Clinic:

Un produs sigur, ușor de administrat, ușor de tolerat de pacienți, fără reacții adverse, fără contraindicații absolute, cu o eficacitate foarte bună, care poate fi administrat în toate formele bolii hemoroidale.

97% dintre pacienți au manifestat o evoluție pozitivă.

Rezumat Studiu Cercetare-Dezvoltare produs HemoTreat H

Profesorii și doctorii specialiști care au lucrat la Studiul de Cercetare arată că intervenția chirurgicală în cazul afecțiunilor hemoroidale trebuie să fie ultima soluție.

Studiul furnizează informații importante și concluzii științifice medicale privind aplicabilitatea sa.
Centrul Medical Irina: centru în care s-a desfășurat diagnosticarea pacienților, rezolvarea problemelor de tip hemoroidal a acestora, investigarea paraclinică și imagistică, cât și monitorizarea post terapeutică.

Proiectul a fost structurat pe două etape:

O primă etapă de concepere și testare a noului produs, testarea efectuându-se în laboratoarele Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați. În această fază s-a realizat caracterizarea biochimică, microbiologică și funcțională a produsului.

A doua etapă a fost realizarea studiului clinic:

• Selectarea lotului de pacienți
• Evaluarea clinică a pacienților
• Evaluarea paraclinică a pacienților, în vederea excluderii unor eventuale patologii determinate sau favorizante a bolii hemoroidale
• Aplicarea unguentului HemoTreat H
• Monitorizarea pacienților, subiectiv și obiectiv, după folosirea produsului
• Predarea rezultatelor.

A fost analizat un lot de 36 de pacienți, toți proveniți din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani. Din antecedentele hemoroidale a reieșit faptul că 27 de pacienți prezentau recidive ale bolii hemoroidale (75%), în timp ce doar 9 pacienți nu prezentau antecedente hemoroidale fiind prima manifestare a bolii (25%). Trei persoane prezentau recidive hemoroidale chiar după intervenția chirurgicală.

În urma examinării clinice inițiale s-au constatat următoarele tipuri ale bolii hemoroidale (în funcție de numărul bureleților hemoroidali): 19 pacienți prezentau un singur burelet hemoroidal (52,78%), 14 pacienți prezentau doi bureleți hemoroidali (38.88%) și doar trei persoane, toate cu vârsta peste 50 de ani, prezentau prolaps hemoroidal (8,34%).

Din punct de vedere al simptomatologiei, 26 dintre pacienți acuzau durere anală sub formă de jenă (72,22%), fiind simptomul preponderent, 22 pacienți prezentau prurit anal (61,11%), 22 pacienți prezentau sângerări anale după defecare (61,11%) și 12 pacienți prezentau anus umed (33,33%). Investigațiile paraclinice de laborator au constat din următoarele investigații: hemoleucograma, TGO, TGP, GGT, VSH, glicemie.

Pentru evidențierea patologiilor asociate pacienții au fost supuși unei examinări ecografice. Pacienții au efectuat o rectoscopie înainte de a aplica unguentul, apoi au fost examinați la 4 și 7 zile, s-a repetat rectoscopia la 7 zile, iar în final au fost reexaminați la o lună.

Un număr de 16 pacienți au prezentat asociat la hemoroizii interni de gradul 2 și 3 și hemoroizi externi (44,44%), iar un pacient a prezentat și fisură anală (2,78%).

HemoTreat H Tratament Pentru Hemoroizi Interni si Externi Unguent 25 ml Global Treat.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: