KEFIR Chefir caucazian 120 gr ProNatura

KEFIR Chefir caucazian 120 gr ProNatura

: 316 Producător: PRONATURA MEDICA
Cod produs: 25140
Pret: 38,50 Lei Fără TVA: 38,50 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 15,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 10,00 Lei
Posta Romana - 15,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

KEFIR Chefir caucazian 120 gr ProNatura

Chefirul (cunoscut și sub numele de kefir) este un produs lactat din lapte fermentat, care își are originea în regiunea Caucaz. Kefirul este un aliment cu o valoare nutriţionala foarte ridicata, considerat de unii chiar un „aliment-minune”. Este o bogată sursă de vitamine de tipul B şi K, dar şi de minerale importante precum calciul şi magneziul. Persoanele cu intoleranţă la lactoză pot consuma kefir, ca o alternativă sănătoasă la lapte sau la iaurt. Kefirul sub forma de pulbere este obtinut prin uscarea laptelui fermentat prin procedeul de atomizare (uscare prin pulverizarea într-un curent de aer cald).

Chefirul (cunoscut si sub numele de kefir) este un produs obtinut prin fermentarea aeroba si anaeroba a laptelui, realizata de consortii de lactobacilli si drojdii. Rolul pozitiv pe care-l joaca aceste microorganisme asupra corpului omenesc a fost pentru prima data remarcat de omul de stiinta rus, laureat la premiul Nobel pentru medicina, Dr. Eli Metchnikoff (parintele probioticelor), la sfarsitul secolului XIX, inspirat de longevitatea deosebita a locuitorilor caucazieni.

Kefirul este un aliment cu o valoare nutritionala foarte ridicata, considerat de unii chiar un „aliment-minune”. Este o bogată sursă de vitamine de tipul B şi K, dar şi de minerale importante precum calciul şi magneziul. Persoanele cu intoleranţă la lactoză pot consuma kefir, ca o alternativă sănătoasă la lapte sau la iaurt. Kefirul sub forma de pulbere este obtinut prin uscarea laptelui fermentat prin procedeul de atomizare (uscare prin pulverizarea într-un curent de aer cald) si intruneste toate calitatile laptelui fermentat cu kefir. Spre deosebire de kefirul industrial, care contine 5 tipuri de bacterii, produsul nostru este obtinut din granule de kefir de origine caucaziana, cu un continut de peste 100 de bacterii benefice.

Cum folosim

Consumati ca atare sau amestecati 1-2 lingurite (cca 5-10g) de pulbere de kefir cu apa plata, lapte cu continut scazut de lactoza sau iaurt.

Exemplu de smoothie cu pulbere de kefir: intr-un blender adaugati 250ml lapte degresat, 2 lingurite de kefir pulbere, 10 capsuni proaspete sau congelate si 1 lingura de miere. 

Vara puteti adauga si 2-3 cuburi de ghiata. Amestecati bine in blender. Veti obtine un smoothie delicious si sanatos care poate fi consumat de toata familia!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: