Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading

Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading

Producător: MADAL BAL TRADING
Cod produs: 17558
Preţ: 72,50 Lei
Comenzi telefonice:
0768.536.653
021.351.40.20
L-V: 9:30-18:00
Cant:     - SAU -  --> Adaugă in Wishlist Compară produs

Descriere Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading

Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading

SIROP ARTAR 500ml

MADAL TRADING

Descriere:

Siropul natural Neera Madal Bal

Siropul Madal Bal este realizat dintr-un amestec special de sirop organic obținut din seva a 5 tipuri de copaci – 4 palmieri asiatici rari și arțarul.

Este un sirop organic pur, foarte diferit de siropul de arțar găsit în magazine, care poate fi sintetizat în mod artificial în proporție de 90% din zahăr și sirop de porumb.

Un amestec de sirop de arțar pur de clasa C și sirop de palmier sălbatic bogat în potasiu, calciu și zinc, siropul Madal Bal poate fi amestecat cu apa distilată, suc proaspăt de lămâi și ardei Cayenne pentru a prepara delicioasa și răcoritoarea băutură Neera.

Acesta este un amestec perfect care conține toți nutrienții și compușii necesari pentru susținerea detoxifierii și neutralizării toxinelor pe durata programului Neera.

Siropul Madal Bal conține zaharuri naturale din plante, asigurând astfel organismului energie în timpului postului, care ajută la stăpânirea foamei.

Conține 264 de calorii la 100 de grame.

Un consum zilnic tipic de 10 pahare de băutură asigură în jur de 528 de calorii.

Siropul este de asemenea bogat în minerale precum potasiul, magneziu și zinc.

Raportul între calciu și magneziu, respectiv sodiu și potasiu este aproape ideal pentru nevoile corpului uman.

Cum se prepară băutura Neera:

Pentru a prepara un pahar de băutură Neera, pur și simplu amestecați următoarele ingrediente:
Două linguri (20 ml) de sirop Madal Bal
Două linguri de suc proaspăt stors de lămâie (20 ml)
Un vârf de cuțit de ardei (piper) Cayenne (după gust) (piperul de Cayenne se gaseste de asemenea in magazinul nostru)

Adăugați aceste trei ingrediente într-un pahar care conține cel puțin 200 ml de apă pură. Delicioasa băutură Neera poate fi servită rece sau caldă.
Indulcitor natural!
____________________________________________________________________
Despre siropul de artar:

Artarul este un arbore rezistent, ce infloreste primavara inainte de a infrunzi, cu lemnul alb si tare, cu frunze lucioase, despicate in cinci lobi lungi si ascutiti.

Descoperit de triburile ameridiene cu mult inaintea colonistilor americani, siropul de artar a devenit o parte importanta din identitatea Canadei, frunza de artar fiind folosita ca simbol al Canadei inca din secolul 18, fiind reprezentata atat pe steagul tarii cat si pe monede.

Legenda spune ca siropul de artar a fost descoperit intamplator de o femeie din tribul indian Iroquois.

Se spune ca la plecarea la o vanatoare, sotul ei a smuls toporisca tomahawk din copacul in care o infipsese cu o seara inainte.

Un lichid a inceput sa picure din locul unde fusese infipt toporul.

A doua zi, femeia a observat ca vasul din scoarta de mesteacan aflat intamplator la poalele copacului se umpluse cu un lichid si crezand ca este apa, l-a folosit la gatit.

Rezultatul a fost o mancare dulce, dar delicioasa si foarte apreciata de sotul ei.

In prezent se cunosc 10 specii de artar: artarul de zahar, artarul negru, artarul argintiu, artarul rosu, artarul fin, artarul tepos, artarul de Pennsylvania, artarul cu frunze mari, artarul negondo, artarul circiné. Din acest zahar de artar se fabrica siropul de artar, cunoscut în toata lumea pentru calitatea si efectele sale benefice asupra corpului uman.

Siropul de artar se obtine prin fierberea sevei copacului. Seva se recolteaza numai într-o anumita perioada a anului, de la sfarsitul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie. Dintre numeroasele specii de artar, doar cateva sunt folosite pentru obtinerea acestei delicatese.

In functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul de artar este clasificat in trei grade: A, B si C. Daca siropul de grad A are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de grad C este inchis la culoare si are un gust puternic aromat.

La ora actuala, Canada produce mai mult de 80% din cantitatea de sirop de artar de pe glob, iar productia din Quebec este controlata printr-un sistem de management bine pus la punct.

Siropul de artar poate fi folosit ca indulcitor pentru cafea sau ceai, dand o savoare catifelata sau ca topping pentru vafe, clatite, placinte, dar poate fi folosit si ca parte componenta a unui sos pentru diverse preparate culinare.

Beneficiile siropului de artar asupra sanatatii

Pe langa aroma deosebita si calitatile de indulcitor natural, siropul de artar este si o sursa excelenta de mangan si zinc, elemente benefice organismului uman:

Beneficiile siropului de artar:
Compozitia de mangan este un co-factor esential intr-un numar de enzime importante in productia de energie si apararea antioxidanta a organismului. De exemplu, enzima antioxidanta Superoxid Dismutaza (SOD) care dezarmeaza radicalii liberi din interiorul mitocondriilor (uzinele producatoare de energie din interiorul celulelor noastre) au nevoie de mangan. 13 grame de sirop de artar furnizeaza 22% din necesarul zilnic de mangan.

Totodata, siropul de artar ajuta si la protectia sanatatii inimii. Zincul din compozitia sa actioneaza ca un antioxidant si reduce progresia aterosclerozei. Zincul este necesar functionarii normale a celulelor endoteliale si reduce riscul deteriorarii membranelor endoteliale. Studiile efectuate au demonstrat ca deficienta de mangan conduce la scaderea nivelului de HDL (“colesterolul bun”).

Zincul si manganul sunt aliati importanti ai sistemului imunitar. Cercetarile au demonstrat ca lipsa de zinc determina reducerea celulelor albe si a raspunsului imunitar, in timp ce manganul ajuta la reducerea inflamatiilor. In plus, manganul poate actiona si ca imunostimulant.

Siropul de artar poate contribui si la sanatatea sistemului reproducator si ofera beneficii barbatilor.

Zincul este concentrat in cantitate mare in prostata, un nivel scazut al acestuia conducand la un risc crescut de cancer de prostata.

In practica, zincul este un mineral recomandat de medici pentru reducerea marimii prostatei.

Manganul poate juca de asemenea un rol important in sustinerea sanatatii barbatului, ca un catalizator in sinteza acizilor grasi si a colesterolului, participand si la producerea de hormoni sexuali care contribuie la mentinerea sanatatii sistemului reproducator.

Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Spune-ţi opinia despre Sirop de Artar 500 ml Madal Bal Trading



Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun





Clientii au mai cumparat si

Nu exista produse