Supradyn Energy Q10 Energie Maxima! 15 cpr efervescente Bayer

Supradyn Energy Q10 Energie Maxima! 15 cpr efervescente Bayer

: 578 Producător: BAYER
Cod produs: 21725
Pret: 33,40 Lei Fără TVA: 33,40 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 15,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 10,00 Lei
Posta Romana - 15,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei
Supradyn Energy Q10 Energie Maxima! 15 cpr efervescente Bayer

Supradyn® energy este un complex de multivitamine, minerale si coenzima Q10 care te incarca cu energie!

Vitaminele si mineralele sunt catalizatori esentiali in procesul natural de producere a energiei.

Supradyn® energy contine vitaminele si mineralele esentiale pentru a-ti mentine nivelul energetic pe parcursul intregii zile. Asigurarea combinatiei potrivite de vitamine si minerale este cruciala: lipsa unuia sau a mai multor componente determina intreruperea lanturilor metabolice necesare producerii de energie.

In mod special, vitaminele din complexul B si anumite minerale implicate in producerea energiei trebuie reinnoite in mod constant. Supradyn® energy contine in concentratii ridicate acesti micronutrienti care se pierd datorita stilului de viata activ. Supradyn® energy te incarca cu energie.

Efectul de crestere in mod sanatos a nivelului energetic al acestei combinatii de vitamine si minerale a fost dovedit.

         Ce imi ofera Supradyn® energy?

 

Supradyn® energy ofera numeroase beneficii:

 1. asigura un status vitaminic si mineral corect in cazul absorbtiei reduse sau a unei nevoi crescute;
 2. acopera nevoile particulare din timpul activitatii fizice crescute, a convalescentei;
 3. confera un aport de energie in timpul perioadelor solicitante;
 4. este recunoscut ca fiind un produs sigur, fara efecte adverse, de aceea fiind utilizat cu incredere in intreaga lume.

Supradyn® energy contine toti micronutrientii importanti, avand in compozitie 13 vitamine, 9 minerale si oligoelemente si coenzima Q10.

Supradyn® energy este un preparat unic, deoarece contine o doza crescuta din toate vitaminele importante pentru energia metabolica a organismului.

Pentru cine este recomandat Supradyn® energy?

 1. Pentru persoanele sanatoase - pentru a mentine sanatatea si starea de bine
 2. Pentru persoanele convalescente - pentru refacerea rezervelor de energie

Vitaminele reprezinta compusi naturali esentiali pentru viata care nu pot fi sintetizati de organismul uman. Ca urmare, orice organism are nevoie de un aport extern suplimentar de vitamine.

Categorii de persoane cu necesitati crescute de vitamine si minerale ce pot fi acoperite de un supliment bogat in vitamine hidrosolubile, precum Supradyn® enery:

  Adolescenti
 • organisme tinere, aflate intr-un stadiu decisiv de dezvoltare in care au loc transformari fizice si psihice importante, in care aportul de vitamine asigura o dezvoltare biologica normala
 • ii ajuta sa-si mentina concentrarea in procesul de invatare
 • Sportivi
 • suplinirea de vitamine pierdute prin efort fizic (datorita proceselor metabolice foarte intense)
 • asigurarea de performante deosebite se obtine si pe fondul unei stari fizice de baza echilibrata
 • Fumatori
 • prezinta necesitati crescute de vitamina C
 • Persoane active cu mese neregulate
 • oamenii de afaceri sunt permanent stresati si isi desfasoara activitatea in marile aglomerari urbane, foarte poluate. Acestia prezinta deseori deficite de vitamina A, C, complexul de vitamine B, minerale si oligoelemente
 • Persoane in varsta
 • care prezinta o demineralizare a masei osoase datorata varstei
 • capacitatea diminuata a tractului digestiv de a absorbi vitamine datorata unor obiceiuri culinare sarace in aport vitaminic (ex: problemele dentare nu permit consumarea anumitor alimente)
 • prezinta de obicei o lipsa de vitamina C, complexul de vitamine B, minerale si oligoelemente
 • Femei gravide sau care alapteaza
 • in aceste perioade necesarul de vitamine este mai mare
 • Persoanele cu regim alimentar restrictiv
 • prezinta adesea deficite de vitamina C, A, complexul de vitamine B, minerale si oligoelemente
  1. Cura de slabire
  2. Vegetarieni
  3. Anorexici
 • Femeile care utilizeaza pilule contraceptive
 • pot prezenta deficiente de vitamina C, B6, acid folic si zinc.

         Cum functioneaza?

 

Supradyn® energy: te incarca cu energie in mod sanatos

Pentru a face fata ritmului alert din viata cotidiana, din ce in ce mai multe persoane recurg la substitute energetice precum cafeaua, ceaiul sau bauturile izotonice sau hipotonice, mananca ciocolata sau banane. Nivelul energiei pare sa creasca, dar efectul este de scurta durata. Iti poti insa echilibra nivelul energetic intr-un mod mai sanatos si durabil, astfel incat sa te simti in forma pe parcursul intregii zile. Organismul are nevoie de un aport constant de energie pentru a putea sustine procesele de baza, cum ar fi activitatea mentala si fizica.

Corpul nostru extrage energia necesara prin "arderea" carbohidratilor, grasimilor si proteinelor din dieta zilnica. Vitaminele si mineralele intervin in reactiile metabolice si accelereaza procesele de transformare a hranei in energie.

Prin continutul sau de vitamine hidrosolubile (vitamine care nu se depun in organism, excesul fiind eliminat), Supradyn® energy are efecte deosebite pentru refacerea nivelului energetic al organismului. Cele mai multe multivitamine de pe piata sunt pur si simplu concepute ca suplimenti nutritivi, continand doze care se situeaza de obicei sub doza zilnica recomandata.

Supradyn® energy ofera un aport de vitamine, minerale, oligoelemente si coenzima Q10 in doze rapid si eficient absorbite de organism. Este o formula completa de 13 vitamine, 9 minerale si oligoelemente si coenzima Q10, special conceputa sa sustina organismul de-a lungul perioadelor solicitante.

Supradyn® energy contine 3 doze zilnice de vitamine hidrosolubile care permit refacerea rapida si eficienta a nivelului energetic si corectarea rapida a deficientelor multiple de vitamine si minerale. Vitaminele hidrosolubile se absorb in proportie de 70-90% in cazul in care preparatul multivitaminic contine de 3 ori doza zilnica necesara:

Vitamina B1

Vitamina B2

Vitamina B6

Niacina

Biotina

Vitamina B12

Acid pantotenic

Acid folic

Vitamina C


Coenzima Q10 este un compus natural prezent in membrana fiecarei celule animale sau vegetale. Este un potentiator esential in generarea de energie. Coenzima Q10 intervine ca si accelerator in aproximativ 95% din reactiile biochimice generatoare de energie din organism.

Coenzima Q10 se gaseste in alimentele consumate si poate fi sintetizata de catre organism. Studiile au aratat insa ca nivelul de coenzima Q10 incepe sa scada dupa varsta de 20 ani. Concentratia de coenzima Q10 din Supradyn® energy energizeaza organismul si nu permite aparitia deficitelor.

Supradyn® energy are un profil deosebit de siguranta chiar si in cazul unui consum zilnic prelungit, nefiind semnalate pana in prezent efecte adverse.

         Ce contine?

 

Supradyn® energy are o compozitie complexa si echilibrata atat in vitamine hidrosolubile (complexul de vitamine B si vitamina C) cat si liposolubile (vitaminele A,D, E si K) la care se adauga mineralele, oligoelementele si coenzima Q10. Vitaminele hidrosolubile sunt continute intr-o proportie de trei ori mai mare decat doza zilnica recomandata (RDA), gradul de absorbtie crescand astfel.

Compozitie
VITAMINEMg/ cpr%DZR*
Vitamina A800 μ100
Vitamina B13.3 mg300
Vitamina B24,2 mg300
Nicotinamida48 mg300
Acid pantotenic18 mg300
Vitamina B62 mg143
Acid folic200 μ100
Vitamina B123 μ120
Biotina50 μ100
Vitamina C180 mg225
Vitamina D5 μ100
Vitamina E12 mg100
Vitamina K125 μ33
MINERALE
Calciu120 mg15
Magneziu80 mg21,3
Fier14 mg100
Cupru1000 μ 100
Iod150 μ100
Zinc10 mg100
Mangan2 mg100
Seleniu50 μ90,9
Molibden50 μ100

Alta substanta

Coenzima Q10 4,5 mg  nespecificata

*Doza Zilnica Recomandata in conformitate cu Directiva UE privind etichetarea produselor nutritionale.

Recomandari:

Un comprimat de Supradyn® energy pe zi acopera necesarul de numeroase vitamine, minerale si oligoelemente pentru functionarea in conditii optime a organismului.

Supradyn® energy se recomanda:
 1. in cazul carentelor de vitamine si minerale de diferite cauze;
 2. in situatii de necesitati crescute si / sau aport insuficient: perioada de crestere, sarcina, alaptare, persoane in varsta, convalescenta, diete alimentare restrictive, efort fizic, fumatori.

Mod de administrare:

Se recomanda adultilor si copiilor cu varsta peste 12 ani.

Doza recomandata este de un comprimat efervescent / filmat pe zi. Pentru o absorbtie mai buna, in special a vitaminelor liposolubile, este recomandat sa se ia un comprimat Supradyn® energy in timpul micului dejun sau in timpul pranzului ca parte din rutina zilnica. Datorita profilului sau ridicat de siguranta, Supradyn® energy poate fi administrat zilnic, pe perioade mai lungi de timp. Este recomandat insa sa nu se depaseasca doza zilnica recomandata si sa nu fie folosit ca inlocuitor al unui regim alimentar echilibrat.

Avand in vedere factorii diferiti care afecteaza nivelul de vitamine din organism, un produs multivitaminic nu poate avea acelasi efect imediat pe care il au analgezicele de exemplu. Mai degraba, multivitaminele ar trebui consumate regulat, pe o perioada mai lunga de timp, pentru a obtine un nivel optim al vitaminelor in organism. Perioada necesara pentru a atinge acest obiectiv este foarte mult influentata de conditiile individuale si de varsta.

Cand trebuie administrat Supradyn® energy

Este recomandat sa se administreze Supradyn® energy in timpul sau imediat dupa masa. Astfel, absorbtia vitaminelor hidro- si liposolubile din compozitia Supradyn® energy este garantata. Administrarea Supradyn® energy pe stomacul gol conduce la o ineficienta absorbtie a vitaminelor liposolubile.

Supradyn® energy este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj.

         De ce comprimate efervescente?

 

Tabletele efervescente sunt foarte atractive pentru acei consumatori carora nu le place sa mestece tabletele sau care au dificultati in inghitirea acestora. Pe langa ingredientele active, un comprimat efervescent mai contine un amestec de acizi si carbonat / hidrocarbonati care elibereaza dioxid de carbon in contact cu apa. Ocazional, chiar ingredientul activ poate actiona ca si compus acid sau alcalin necesar in reactia efervescenta (de ex. Carbonatul de calciu in suplimentele de calciu). Comprimatele efervescente reactioneaza rapid in prezenta apei, formand dioxid de carbon, producand efervescenta.

In comparatie cu alte forme de tablete, comprimatele efervescente prezinta cateva avantaje:

Debut mai rapid al actiunii

Din punct de vedere al debutului actiunii, comprimatele efervescente prezinta anumite avantaje. Astfel, in cazul acestora dezintegrarea si dizolvarea are loc intr-un pahar cu apa, in afara organismului. Pe langa faptul ca acesta este un mod placut de a administra un supliment nutritiv, ingredientele active ajung in stomac deja dizolvate, putand fi absorbite mai rapid. Ingredientele provenite din comprimatele efervescente au profile farmaco-kinetice predictibile si reproductibile mai consistente decat comprimatele filmate sau capsulele. Formularea efervescenta este absorbita mai rapid si concentratia micronutrientilor la nivelul plasmatic creste mai rapid decat in cazul formularilor conventionale. In consecinta, substantele active administrate in forma efervescenta au un debut al actiunii mai rapid si actioneaza mai independent de conditiile interne ale organismului decat comprimatele filmate.

Absorbtie mai buna

Multe studii au aratat ca tabletele efervescente maresc absorbtia unor ingrediente active, in comparatie cu formularile conventionale. Dioxidul de carbon rezultat in urma reactiei efervescente poate, in mod evident, induce permeabilitate crescuta la anumiti ingredientii activi datorita alterarii caii paracelulare. Calea paracelulara este ruta primara de absorbtie pentru ingredientele active hidrosolubile.

 Supradyn Energy Q10 Energie Maxima! 15 cpr efervescente Bayer.

 

Pe plafarul online Farmaverde.ro , beneficiati de TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 190 de lei.

Magazinul nostru naturist online Farmaverde.ro va pune la dispozitie un call center pentru preluarea comenzilor, de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 - 17:30.

Pentru comenzi telefonice sunati la : 0768.53.66.53 sau 021.351.40.20.

*Nota: Farmaverde.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător, fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Toate promoțiile prezente pe farmaverde.ro sunt valabile în limita stocului.

Va multumim ca ati vizitat magazinul online cu produse naturiste si bio Farmaverde.ro si va asteptam sa reveniti mai sanatosi!

 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: