Vital man Creste Potenta! 60 tablete CaliVita

Vital man Creste Potenta! 60 tablete CaliVita

: 711 Producător: CALIVITA INTERNATIONAL
Cod produs: 24900
Pret: 99,00 Lei Fără TVA: 99,00 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 15,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 10,00 Lei
Posta Romana - 15,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Vital man Creste Potenta! 60 tablete CaliVita

Vital Man este un produs natural pe baza de plante: ginseng, guarana, urzica, boabe de catuaba. Vital Man este solutia pentru o viata sexuala armonioasa, pentru cresterea libidoului, a potentei si duratei de erectie.

Ce este Vital Man Calivita?

Stimulator al performanţei pentru bărbaţi VitalMan este un preparat complex din plante creat special pentru bărbaţi. Zilele stresante şi schimbările ce afectează performanţele sexuale nu pot fi lăsate să devină o problemă!

De exemplu, guarana şi ginsengul siberian pot ajuta la menţinerea prospeţimii mentale şi fizice, iar ultimul din cele două ingrediente creşte şi rezistenţa la stres. Conţinutul de cofeină din guarana şi efectul diuretic al urzicii contribuie la sănătatea tractului urinar. Rădăcinile de liriozma şi maca sunt cunoscute în medicina populară pentru efectele lor afrodiziace şi de creştere a potenţei sexuale.

2. Beneficiile Vital Man:

- creste energia si vitalitatea

- reduce vizibil stresul fizic si mental

- creste apetitul sexual

- creste rezistenta organismului

- nu provoaca dependenta

- nu contine substante artificiale sau interzise

- stimuleaza sistemul nervos central

- creste potenta, ajuta la maximizarea fertilitatii

- stimuleaza virilitatea masculina

3. Vital man Prospect:

Vital Man este un produs naturist destinat exclusiv Barbatilor. Pentru femei exista produsul echivalent Vital Woman. Vital Man este solutia pentru o viata sexuala armonioasa a barbatului, pentru cresterea libidoului, a potentei si duratei de erectie. de ce se degradeaza viata sexuala a cupluluiPerioadele in care unul sau ambii parteneri sufera de scaderea dorintei sexuale sunt deseori frustrante si afecteaza viata de cuplu.

Libidoul este influentat de o gama larga de factori psihologici si fiziologici. Fiind adulti avem din ce in ce mai multe responsabilitati, iar libidoul pe care il aveam in tinerete a devenit mai mic acum. Munca, prietenii, copii, scoala, hobby-urile, treburile casnice pot avea un efect negativ asupra vietii sexuale. De multe ori, chiar si atunci cand avem putin timp liber, sexul fiind pe ultimul loc. Televizorul, cititul unui carti sau dormitul au devenit cei mai mari dusmani ai unei vieti sexuale corecte. Totusi, nu putem spune ca nu ne mai dorim sa facem sex, ci ca viata sexuala nu mai are prioritate. Sexul e foarte important intr-o relatie. Cum ne facem timp intotdeauna pentru noi insine, trebuie sa ne facem timp si pentru partener.

 

In acceptiunea dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unui "aport energo- informational complet", necesar pentru "realizarea armoniei dintre trup si suflet. "Aportul complet" este conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala". Alimentatia energetica se defineste prin relatia mediu-om, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra).

Daca acest tip de alimentatie este dominat de influente negative, atunci si alimentatia spirituala va fi afectata. Alimentatia spirituala este asigurata de evenimentele culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam, precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale. Pentru remedierea carentelor energetice si spirituale se pot utiliza anumite plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, intelectual si emotional au fost semnalate si de literatura stiintifica de specialitate.

Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii. Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse in a caror compozitie se regasesc extracte naturale care induc confortul fizico-psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala atat la barbati, cat si la femei.

4. Componentele vegetale ale produsului Vital Man:

Componentele vegetale ale produsului Vital Man au numeroase substante active care actioneaza la nivel molecular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare. Are de asemenea actiune revigoranta si antistres, imbunatatind starea generala. Acest component creste si performantele sportive si fizice ale barbatilor.

Liriozma (Liriosma Ovata) are in compozitie beta-sitosteron, care creste libidoul masculin. Activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii este, de asemenea, ameliorata de yohimbe (Pausinystalia Yohimba) cunoscuta pentru efectele sale de crestere a fortei si a nivelului energetic al organismului. Utilizarea sa castiga teren si in randul sportivilor de performanta.

Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic, considerente pentru care se recornanda a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului, asupra activitatii sistemului nervos central, dar este utila si in prevenirea si combaterea impotentei.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigurand confort psihic. Este usor afrodisiac si diuretic. S-a dovedit util si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe. Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos central, scade oboseala, intarzie somnul, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame. Extractul de guarana este benefic in artrite sau pentru ameliorarea epuizarii de dupa petreceri. Exista un produs asemanator cu Vital Man specific in rezolvarea problemelor femeilor legate de apetitul sexual, frigiditate, fertilitate etc. sub numele de Vital Women.

5. Ce sunt pastilele pentru potenta?

Diferenta intre medicamentele pentru potenta si pastile pentru potenta naturale

CUM PUTEŢI EVITA PROBLEME CU POTENŢĂ? Cercetările ştiinţifice confirmă că: că deja fiecare al doilea bărbat cu vârsta de peste 46 de ani suferă de disfuncţii erectile. Cele mai dese probleme sunt menţinerea erecţiei până la sfârşitul actului sexual şi erecţia incompletă. Statisticile arată că de potenţa scăzută se plâng chiar 156 de milioane de bărbaţi din întreaga lume.

VÂRSTA INAMICUL POTENŢEI Cercetările urologilor demonstrează că disfuncţiile erectile progresează cu vârstă. La vârsta de sub treizeci de ani de probleme cu erecţie să plâng doar 2% din bărbaţi dar deja la vârsta de peste 42 de ani de asemenea probleme se plâng 42% din europeni. Cu trecerea timpului, dificultăţile cu menţinerea erecţiei se agravează, iar la vârsta de peste cincizeci de ani o viaţă sexuală reuşită au doar 39 % din bărbaţi. În prezent, medicii şi specialiştii din ce în ce mai rar folosesc termenul de „impotenţă” având în vedere conotaţiile negative cu care acesta se asociază. Mai des se poate auzi despre 'disfuncţii erectile', dar în continuare este vorba de acelaşi grup de probleme de care suferă milioane de bărbaţi din întreaga lume.

 

DE CE ERECŢIA SLĂBEŞTE? Urologii alarmează că momentul cheie este vârsta de 44 de ani – la această vârstă potenţa începe să slăbească din ce în ce mai rapid. Performanţa sexuală scade, brusc scade nivelul de unor substante din corp, iar erecţia mai repede pierde din putere. Studiile cercetătorilor din Glasgow arată că asupra înrăutăţirii performanţei sexuale inclusiv vârstei are un impact şi scăderea libidoului. Intensitatea senzaţiilor devine mai mică, astfel încât bărbaţii obţin mai puţină satisfacţie sexuală. „Slăbirea potenţei este o consecinţă naturală a îmbătrânirii organismului dar disfuncţiile erectile afectează, adesea, şi pe bărbaţi tineri” - explică urologul Paweł Malinowski, specialist în tratarea infertilităţii de la Clinica Particulară de Urologie din Wrocław.

ANATOMIA PENISULUI ŞI MECANISMUL DE ERECŢIE Din punctul de vedere medical, disfuncţiile erectile care progresează odată cu vârstă. Cel mai important hormon masculin care determină libidou este secretat, după împlinirea vârstei de 44 de ani în cantităţile din ce în mai mici. În acelaşi timp, creşte nivelul de hormonul feminin LH. Un factor important este de-asemenea, dispariţia treptată a muşchilor netezi, care alcătuiesc penisul. La bărbaţi cu vârstă de peste 50 de ani începe procesul lent de relaxare a muşchilor cauzat de producerea scăzută a colagenului natural. Drept urmare, corpii cavernoşi care alcătuiesc penisul devin din ce în ce mai puţin elastici, împiedicând fluxul de sânge în penis. Specialiştii subliniază că în pofida acestor schimbări că la nici o vârstă nu trebuie renunţat la viaţa sexuală reuşită. Despre lupta eficientă cu timpul spune un sexologul cunoscut din publicaţia „Erotism în secolul XXI”, Aleksander Kruk: „Medicina modernă oferă metode naturale de îmbunătăţire a potenţei, care restabilesc funcţia sexuală de acum de 20 de ani. Pe piaţă apar suplimente cu conţinutul ridicat de l-arginină, care dilată vasele sanguine cu chiar 82%. Medicamentele cum ar fi jak Erozon Max restabilesc erecţiile puternice prin creşterea fluxului sângelui la nivelul penisului. Să nu uităm că progresul medicinei este un binele accesibil tuturor de care poate beneficia orice persoană care doreşte să-şi ridice calitatea vieţii sexuale."

CAUZELE TULBURĂRILOR DE ERECŢIE LA VÂRSTĂ FRAGEDĂ De multe ori, în spatele înrăutăţirii vieţii sexuale stau bolile cardiovasculare de ex. arterioscleroza sau - din ce în ce mai frecventă în rândul tinerilor – hipertensiunea arterială. Relaţia între bolile cardiovasculare şi tulburările de erecţie este foarte puternică. Fluxul de sânge îngreunat din vasele sanguine duce la reducerea cantităţii de sânge din penis. Ca rezultat apar erecţiile slabe şi dificultăţi cu menţinerea erecţiei completă pe durata actului sexual.

CU CÂT POTENŢA ESTE MAI MARE CU ATÂT ACTUL SEXUAL ESTE MAI BUN Procesul natural de îmbătrânire a organismului constituie o cauză principală dar nu unică a slăbirii potenţei. Cercetările demonstrează că de tulburările erecţiei suferă din ce în ce mai mulţi bărbaţi cu vârstă de sub patruzeci de ani. Stresul de zi cu zi, graba, dieta nesănătoasă şi lipsa de mişcare contribuie la scăderea performanţei sexuale de-asemenea la bărbaţi tineri, deşi majoritatea dintre ei nu-şi de seama de existenţa problemei. Iar sexologii subliniază că slăbirea erecţiei are efectele negative asupra ambilor parteneri în relaţie. In ciuda faptului ca majoritatea barbatilor vad in medicamentele pentru potenta cel mai bun remediu impotriva disfunctiei erectile, medicamentul nu functioneaza pentru toata lumea, inclusiv pentru cazurile de impotenta. Motivele pentru care pilula albastra nu face minuni de fiecare data sunt numeroase – in primul rand, nu are o eficienta de 100%! Ba mai mult, o serie de studii au demonstrat ca are o rata de esec de 40-50%. A doua problema legata de medicamentele pentru potenta e tocmai pretul.

In România, o fiola cu patru pilule costa pana la 110 lei. De asemenea, medicamentul are efecte secundare, unele dintre ele destul de serioase, cum ar fi dureri de cap si dureri de stomac. Pentru barbatii care nu vor sa plateasca, lunar, sute de lei pentru medicamente pentru potenta, exista o alternativa naturala sigura in Vital Man, care contine plante ce se dovedesc eficiente de mai bine de 5.000 de ani. Mai mult decat atat, fata de aceste medicamente, unele plante pot oferi si beneficii cum ar fi cresterea placerii sexuale si intensificarea orgasmelor. Vital Man sunt pastile pentru potenta naturale, suplimente pentru barbati ce reprezinta o alternativa sanatoasa la produsele chimice, formula constituita in vederea imbunatatirii performantelor sexuale masculine si contine o varietate de plante cu efect afrodisiac, pentru stimularea dorintei si functionarea optima in timpul actului sexual.

6. Ce probleme afecteaza viata sexuala a barbatului?

O problema sexuala sau o disfunctie sexuala se refera la o problema care apare in timpul oricarei faze a ciclului raspunsului sexual. Ciclul raspunsului sexual are patru faze: excitare, platou, orgasm si rezolutie. Chiar daca cercetarile sugereaza ca disfunctiile sexuale sunt comune (43% dintre femei si 31% dintre barbati au raportat un anumit grad de dificultate), subiectul este, in general, evitat. Cele mai multe cazuri de disfunctie sexuala sunt tratabile, de aceea este important ca pacientul sa isi impartaseasca preocuparile cu partenerul si cu medicul specialist. Care sunt cauzele problemelor sexuale masculine? Disfunctia sexuala la barbati apare ca urmare a unei probleme fizice sau psihologice.

Cauzele fizice: Multe afectiuni fizice si/sau medicale pot cauza probleme sexuale. Aceste afectiuni includ diabetul zaharat, afectiunile de inima si vasculare, tulburarile neurologice, dezechilibrele hormonale si bolile cronice, precum insuficienta renala sau hepatica, alcoolismul si abuzul de droguri. In plus, efectele secundare ale unor medicamente, inclusiv cele antidepresive, pot afecta dorinta si functia sexuala.

Cauzele psihologice: Acestea includ stresul la locul de munca, anxietatea si ingrijorarea cu privire la performantele sexuale, probleme din relatie, sentimentul de vinovatie si efectele unei traume sexuale trecute. Cele mai frecvente probleme sexuale la barbati sunt tulburarile de ejaculare, disfunctia erectila si dorinta sexuala inhibata.

Tulburarile de ejaculare Exista mai mute tipuri de tulburari de ejaculare la barbati:

Ejacularea precoce: Se refera la ejacularea care a avut loc inainte sau imediat dupa penetrare Ejacularea tardiva: Atunci cand ejacularea are loc foarte greu.

Ejacularea retrograda: Atunci cand sperma este fortata in vezica urinara, nu prin uretra. In unele cazuri, ejacularea prematura si inhibata sunt cauzate de factori psihologici, inclusiv strictetea religioasa care determina persoana in cauza sa vada actul sexual ca un pacat, precum si evenimentele traumatice din trecut.

Ejacularea precoce, cea mai comuna forma de disfunctie sexuala la barbati, este cauzata de nervozitatea barbatului cu privire la cat de bine va performa in timpul actului sexual.

Ejacularea retrograda este frecventa la barbatii cu diabet zaharat, care sufera de neuropatie diabetica (afectarea nervilor). Acest lucru este cauzat de problemele la nervii vezicii urinare. In alte cazuri, ejacularea retrograda are loc dupa interventiile chirurgicale la vezica urinara sau la prostata.

Ce este disfunctia erectila? Disfunctia erectila este definita ca incapacitatea de a mentine o erectie. Cauzele disfunctiei erectile includ bolile care afecteaza circulatia sangvina (ateroscleroza), tulburarile nervoase, factorii psihologici (stresul, depresia si anxietatea).

Bolile cronice, anumite medicamente si boala Peyronie (tesut cicatricial la nivelul penisului) pot cauza disfunctia erectila. Dorinta sexuala inhibata Dorinta sexuala inhibata sau pierderea libidoului se refera la o scadere a interesului pentru activitatea sexuala.

Scaderea libidoului este cauzata atat de factori fizici, cat si de factorii psihologici. Problemele psihologice includ anxietatea si depresia, precum si dificultati in relatia de cuplu. Diagnostic Pentru diagnosticarea problemelor sexuale, medicul incepe cu o analiza detaliata a simptomelor pacientului, urmata de un examen fizic. Specialistul poate cere si alte teste pentru a exclude alte probleme medicale care ar putea contribui la discuntiile sexuale.

Tratament Multe cazuri de disfunctie sexuala pot fi ameliorate prin tratarea problemelor fizice sau psihologice care stau la baza. Strategiile de tratament includ: Tratamentul medical: Acesta implica un tratament pentru orice problema fizica ce ar putea contribui la disfunctia sexuala Medicamentele.

Terapie psihologica: Terapia cu un consilier calificat poate ajuta pacientul sa isi exprime sentimentele de anxietate, teama, vinovatie, care ar putea sa aiba un impact asupra functiei sexuale

Ajutor mecanic: Dispozitivele de vid si implanturile peniene pot ajuta barbatii cu disfunctie erectila

Educatie si comunicare: Educatia referitoare la sex si la comportamentele sexuale poate ajuta persoana in cauza sa isi depaseasca anxietatea cu privire la performantele sexuale. Succesul tratamentului pentru disfunctiile sexuale depinde de cauza care sta la baza problemei. In cazul unei conditii fizice tratabile, perspectivele de vindecare sunt foarte bune.

Prevenire Desi problemele sexuale nu pot fi prevenite, este esential sa va ocupati de cauzele profunde ale disfunctiei pentru a putea intelege mai bine si a face fata problemei atunci cand apare.

Exista unele lucruri pe care le puteti face pentru a va mentine o functie sexuala buna: Urmati planul de tratament recomandat de doctorul dumneavoastra Limitati consumul de alcool Renuntati la fumat Faceti fata si incercati sa rezolvati problemele emotionale sau psihologice, precum stresul, depresia si anxietatea Puneti accentul pe dialogul cu partenerul

7. Pentru cine recomandam Vital Man?

Bărbaţilor care vor să-şi:

 păstreze sau să-şi crească vitalitatea,

 menţină condiţia fizică generală,

 păstreze performanţele sexuale la un nivel normal.

8. Ce contine Vital man?

100 mg Ginseng siberian

100 mg Liriozma

100 mg Extract de guarana (22 % cofeină)

50 mg Damiana 50 mgRădăcină de maca

50 mg Rădăcină de sarsaparilla

50 mg Urzic

25 mg Catuaba

Alte Ingrediente: Antiaglomerant - fosfat dicalcic; emulsificator - celuloză microcristalină; agent de întărire - acid stearic; agent de încărcare - croscarmeloză sodică.............q.s.

9. Mod de Administrare Vital Man:

1-2 tablete pe zi sau conform recomandărilor

10. Contraindicatii Vital man:

Vital Man nu are efecte adverse, nu provoaca dependenta fiind 100% natural. Produsul este avizat de Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica in Romania inca din 2001.

Produsul este contraindicat personelor cu afectiuni cardiace grave si in general in situatiile cand efortul fizic este contraindicat. Folosirea suplimentului nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra ferit de accesul copiilor mici.


 !  Observaţie: Toate produsele Calivita au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: