Zinc cu macese si vitamina C 30 Comprimate pentru supt Natures Aid

Zinc cu macese si vitamina C 30 Comprimate pentru supt Natures Aid

: 204 Producător: NATURES AID
Cod produs: 26101
Pret: 35,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 15,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 10,00 Lei
Posta Romana - 15,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Zinc cu macese si vitamina C-CONTINUT:

30 COMPRIMATE PENTRU SUPT= 35,55 g

ADMINISTRARE :

Cate 1 comprimat pentru supt de 4 ori pe zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

 INFORMATII DESPRE PRODUS (PER 4 COMPRIMATE)

: Zinc -15mg (150% VNR*), Vitamina C – 240 mg (300% VNR*), extract de macese 25 mg **. *VNR- valoare nutritionala de referinta cf. Reg.1169/2011; **= nu a fost stabilita o valoare de referinta.

S-a demonstrat că tabletele cu zinc reduc durata celei mai frecvente boli umane la nivel mondial, răceala. În Regatul Unit, un adult se poate aștepta la 2 răceli pe an, iar un copil de la 8 până la 10 răceli pe an, fiecare cu o durată de 6 sau 7 zile. Dacă am reduce la jumătate durata fiecăreia dintre cele aproximativ 200 de răceli cu care ne confruntăm de-a lungul unei vieți obișnuite de 75 ani, am câștiga între 1 an și jumătate și 2 ani fără răceli. Zinc cu macese si vitamina C-

BENEFICII :

Răceală O reducere a duratei răcelii a fost observată în mai multe studii clinice, atunci când tablete cu zinc sunt supte la intervale regulate. De obicei, în studiile clinice, durata bolii a fost redusă de la 8 zile la 4 zile. Deși faptul că o persoană suge tablete cu zinc pentru a preveni răceala nu pare să prezinte nici un beneficiu, acestea sunt eficiente atunci când sunt luate imediat ce apar simptomele. Un studiu a raportat o reducere cu 42% a duratei răcelilor, când tratamentul a început în prima zi a simptomelor. Simptomele care au fost reduse includ tuse, durere de cap, răgușeală, dureri musculare, curgerea nasului sau nasul înfundat, mâncărimea sau durerea în gât, strănutatul și temperatura mai mare de 37,7°C. Studiile au arătat că nivelurile de vitamina C se epuizează în timpul unei infecții. Suplimentele de vitamina C reduc durata răcelilor. 

CARACTERISTICILE PRODUSULUI :

Fiecare tabletă asigură 3,75mg de ioni de zinc din gluconat de zinc, 60mg de vitamina C sub forma cu nivel de aciditate redusă a ascorbatului de calciu și 25mg de pudră de măceșe - o sursă naturală de vitamina C. Zinc - capacitatea tabletelor cu zinc de a scurta durata răcelilor pară să se datoreze ionilor de zinc care prezintă activitate antivirală localizată în gât. Gluconatul de zinc a avut succes în studii, însă mare parte dintre celelalte forme nu au avut. Mecanismul prin care lucrează nu este înțeles pe deplin, deși au fost sugerate mai multe posibilități. Experimentele au demonstrat că zincul previne multiplicarea anumitor virusuri, probabil prin prevenirea formării proteinelor de care au nevoie pentru a-și crea capsida exterioară. Zincul poate crește producția de interferon (o substanță produsă de celulele infectate care inhibă creșterea virală, inclusiv în cazul răcelii). Zincul poate inhiba de asemenea metaboliții care cauzează simptomele răcelii. Vitamina C - ajută la dezvoltarea și menținerea unui sistem imunitar sănătos. Vitamina C este cel mai important antioxidant biologic solubil în apă. Măceșe - o sursă naturală de vitamina C.

CONTRAINDICAȚII / PRECAUȚII

Nu s-au raportat. Produsul Zinc cu macese si vitamina C nu contine: Arome artificiale Coloranti & conservanti Lactoza Drojdie & Gluten Nota: Toate informatiile de mai sus au scopul de a educa si a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afectiuni si nici sa ofere consultatii medicale. Notificare: SNPMAPS nr. AA10532/2017

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: