Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.       

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania Farma Verde isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 

Acest site este intretinut si administrat de compania SC Farma Verde SRL.

Intregul continut al site-ului www.farmaverde.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Farma Verde SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Farma Verde SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

SC Farma Verde SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. 

Deoarece unele produse sunt achizitionate de la furnizori/importatori/producatori in momentul comenzii si nu se afla in stocul curent,preturile afisate pe site pot suferi modificari la acestia,fara ca noi sa fim anuntati inprealabil.In aceste cazuri intotdeauna clientul va fi anuntat despre modificare.Niciodata nu vom expedia la alte preturi decat cu acordul clientului.Daca ajustarile sunt in castigul clientului sau apar promotii la produsele comandate care de asemenea sunt in beneficiul clientului aceste lucruri nu se mai anunta inainte

Plasarea unei comenzi nu este un contract si nu creaza obligatii pentru nici una din parti.Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a nu onora comenzi pentru persoanele care au avut comenzi onorate si neridicate.

Compania SC Farma Verde SRL. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. SC Farma Verde SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Compania SC Farma Verde SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. 

Politica de retururi pe site-ul FarmaVerde

- Orice produs achizitionat, conform legislatiei in vigoare poate fi returnat de catre client fara explicatii in termen de 30 zile de la data emiterii facturii doar prin simpla notificare facuta la adresa de e-mail farmaverdero@yahoo.com sau telefonic la 0768536653/0213514020

- Pentru a beneficia de rambursarea valorii, produsul sa fie exact in aceiasi stare in care a fost primit.Sigilat,fara urme de lovituri sau deformari)

- Costurile cu transportul care intervin in procesul de retur va fi suportat de catre client,exceptie facand cazurile in care produsul nu corespunde din punct de vedere al valabilitatii,sau are alte eventuale defecte )

 

FarmaVerde.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania. 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.FarmaVerde.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania SC Farma Verde SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.