Epuizat Collagen Beauty Formula 90 capsule Tratament 3 luni Natures Aid

Collagen Beauty Formula 90 capsule Tratament 3 luni Natures Aid

: 666 Producător: NATURES AID
Cod produs: 26098
Pret: 164,50 Lei Fără TVA: 164,50 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Descriere

Continut : 90 capsule

Mod de administrare: 1 cps/zi, cu 200 ml de apa ( 90 de zile de administrare)

Numele „colagen” provine din limba greacă, „kolla” însemnând lipici iar sufixul -gen indicând „producerea”, astfel colagenul este responsabil cu producerea „lipiciului” care menține unit corpul uman.

Beneficii Collagen Beauty Formula cu vitaminele C & B, zinc :

Sănătatea pielii

Colagenul prezent în piele este responsabil pentru coeziunea și rezistența la deteriorare a acestui țesut, protejând în mod eficient pielea și făcând-o mai fermă și mai elastică. Fibrele de colagen furnizează cea mai mare parte a țesuturilor găsite în derm (70%) și reprezintă 90% din volumul dermic. Din păcate, producția de colagen a corpului uman scade începând cu vârsta de 25 de ani la o rată de aproximativ 1,5% pe an. Prin această lipsă de producție efectivă de colagen, împreună cu degradarea naturală, se explică apariția ridurilor, uscarea și subțierea pielii.

Sănătatea articulațiilor

Colagenul conținut în țesuturile noastre conjunctive (tip II) este proteina structurală primară a cartilajului, care asigură în esență flexibilitatea și sprijinul articulațiilor. Îmbătrânirea și uzura articulațiilor reduc de fapt cantitatea de colagen prezentă la nivelul articulațiilor, așadar, înlocuirea ingredientelor brute pierdute, necesare la construirea țesuturilor conjunctive sănătoase este vitală pentru menținerea pe termen lung a articulațiilor sănătoase.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Fiecare capsulă de colagen Natures Aid conține 500mg de colagen marin hidrolizat de tip II, precum și nutrienți care ajută pielea: vitamina C, zinc, cupru, riboflavină, niacină și biotină. Colagenul este principala proteină structurală a diferitelor țesuturi conjunctive la animale și este proteina cea mai abundentă la mamifere, asigurând între 25% și 35% din conținutul de proteine al întregului corp. Colagenul se găsește în principal în țesuturi fibroase, precum tendoanele, ligamentele și pielea, și este de asemenea abundent în cornee, cartilaje, oase, vase de sânge, intestine și discuri intervertebrale.

CONTRAINDICAȚII / PRECAUȚII : Nu s-au raportat

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: