Antartic Krill Oil Superba 500mg Omega 3 60 Capsule Natures Aid

Antartic Krill Oil Superba 500mg Omega 3 60 Capsule Natures Aid

: 566 Producător: NATURES AID
Cod produs: 26102
Pret: 175,00 Lei Fără TVA: 175,00 Lei
Pret total cu TVA inclus
Cant: Adaugă în Coş
Curierat rapid national - 17,00 Lei
Curierat Rapid Bucuresti - 12,00 Lei
Posta Romana - 17,00 Lei
Ridicare magazin - 0,00 Lei

Descriere

Krill Oil Superba- CONTINUT: 60 CAPSULE MOI= 44,1 g

Krill Oil Superba- ADMINISTRARE: 2 capsule moi/ zi. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

INFORMATII DESPRE PRODUS/ 2 CAPSULE : ulei de krill (Euphausia superba/ Superba™Krill) -1000mg, furnizand 250 mg acizi grasi Omega 3, din care: 120 mg EPA si 70mg DHA.

Krillul (Euphausia superba) este un crustaceu de ocean asemănător creveților, care are între 1 și 6 cm lungime. Poate fi pescuit în principal în Oceanul Antarctic și în nordul Oceanului Pacific de-a lungul coastelor Canadei și Japoniei. În Japonia, krillii sunt un aliment foarte apreciat de peste 200 de ani, cunoscut sub numele de okiami. Krillii sunt o sursă excelentă de acizi grași esențiali omega-3, precum și de antioxidant astaxantină. Astaxantina este un pigment de culoare roșu aprins care oferă krillilor și altor crustacee, precum homari și creveți, culoarea roz-roșcat caracteristică.

Krill Oil Superba- BENEFICII

Sănătatea creierului

Creierul adult este compus din aproximativ 50-60% lipide, din care majoritatea sunt structurale sub formă de fosfolipide de membrană. Aportul de omega-3 este important pentru menținerea memoriei și a funcției cognitive, însă s-a demonstrat că acizii omega-3 prezenți sub formă de fosfolipide (forma găsită în uleiul de krill) sunt transportați în mod preferențial către creier, în comparație cu cei transportați sub formă de trigliceride.

Reducerea colesterolului:

Un studiu efectuat pe un număr de 120 persoane, referitor la eficiența uleiului de krill a arătat că acesta reduce colesterolul LDL (dăunător) cu 34% și crește colesterolul HDL (bun) cu 43,5%.

Sindrom premenstrual

Cercetările preliminare sugerează că uleiul de krill poate reduce simptomele sindromului premenstrual, inclusiv simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor. Artrită În urma unui studiu publicat în Journal of the American College of Nutrition s-a constatat că uleiul de krill este eficient pentru reducerea simptomelor artritei și a inflamației.

Sănătatea oaselor

Acizii grași esențiali omega-3 sunt benefici pentru sănătatea oaselor, datorită mai multor mecanisme propuse care afectează metabolismul osos, acțiunile inflamatorii în oase și articulații, degradarea cartilajului și inflamația locală.

Krill Oil Superba- CARACTERISTICILE PRODUSULUI

Capsulele cu ulei de krill Natures Aid 500mg sunt fabricate din ulei de krill Superba™ ale căror capturi sunt reglementate de către Conservation of Antarctic Marine Living Resources (CCAMLR). Fiecare portie ( 2 capsule) cu ulei de krill Natures Aid conține 120mg de EPA, 70mg de DHA, 450mg de fosfolipide marine, 250mg de Omega-3 în total și 100μg de astaxantină.

Fosfolipidele – sunt digerate și absorbite în intestin într-un mod diferit decât trigliceridele, în urma unei digestii și a unei rute de distribuție mai simple. Cercetările indică faptul că acizii grași omega-3 sub formă de fosfolipide au o biodisponibilitate mai mare pentru creșterea și funcționarea celulară decât acizii grași omega-3 sub formă de trigliceride. Utilizarea acizilor grași omega-3 în unele țesuturi crește atunci când sunt transportați sub formă de fosfolipide.

Astaxantina - Un antioxidant puternic care este responsabil pentru culoarea roșu închis a produselor, este de asemenea un puternic antiinflamator. S-a demonstrat că astaxantina protejează pielea și ochii de efectele soarelui. Fără miros sau gust remanent de pește.

CONTRAINDICAȚII / PRECAUȚII

Persoanele cu o alergie la crustacee trebuie să evite acest produs. Persoanele sub tratament pentru subțierea sângelui sau tratament cu antiinflamatoare nesteroidiene trebuie să utilizeze uleiul de krill numai sub supravegherea medicului.

Produsul Krill Oil este potrivit pentru: HRT, diabetici, Warfarina

Produsul Krill Oil nu contine: arome artificiale, coloranti & conservanti, lactoza, drojdie & gluten.

Limita de varsta: potrivit oricarei varste, cu ajustarea dozei in functie de varsta si de greutate

Notificare: SNPMAPS, nr.AA 10078/ 2016

Nota: Toate informatiile de mai sus au scopul de a educa si a informa. Nu au scopul de a diagnostica, de a trata afectiuni si nici sa ofere consultatii medicale

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: